Voeg je opleiding bij UPD toe aan je LinkedIn-profiel! - UPD

Voeg je opleiding bij UPD toe aan je LinkedIn-profiel!

En blijf in contact met jouw medecursisten

Heb jij in het verleden een opleiding bij UPD gevolgd, of ben je daar momenteel mee bezig? Dan kun je die toevoegen aan je LinkedIn-profiel! De UPD Academy wordt namelijk ook op LinkedIn erkend als opleidingsinstituut.

De UPD Academy LinkedIn-pagina is bedoeld om in contact te komen en/of blijven met andere alumni. Daarnaast worden er op deze pagina tips, tricks en nuttige informatie met betrekking tot onze opleidingen gegeven.

Laat zien dat je bezig bent met verbetering en deel je successen met de rest van de wereld! Hoe je dat doet?

  • Stap 1: Ga naar je LinkedIn-profielpagina;
  • Stap 2: Klik op de tab Profielonderdeel toevoegen;
  • Stap 3: Klik op Opleiding toevoegen;
  • Stap 4: Vul de nodige gegevens in & selecteer UPD Academy bij opleiding;
  • Stap 5: Klik op opslaan.

TIP: Naast de UPD Academy pagina op LinkedIn kun je óók onze ‘reguliere’ UPD bedrijfspagina volgen op het platform. Hier lees je onder andere artikelen op het gebied van continu verbeteren, businesscases van verbetertrajecten bij onze klanten en het laatste nieuws met betrekking tot onze dienstverlening en nieuwe producten.

Snel jouw opleiding toevoegen

Hieronder hebben we een aantal handige links gemaakt waarmee je snel en eenvoudig jouw opleiding kunt toevoegen. De naam van jouw opleiding is al ingevuld en het is direct gekoppeld aan onze Academy-pagina:

Lean-opleidingen

Lean Six Sigma-opleidingen

Agile-opleidingen

Overig

Hulp nodig of vragen?

Lukt het met bovenstaande handleiding of links nog niet om de opleiding toe te voegen aan jouw LinkedIn profiel? Neem dan even contact met ons op via 020 – 345 3015 of contact@upd.nl.