UPD verhuisd naar Loenen aan de Vecht - UPD

UPD verhuisd naar Loenen aan de Vecht

Welkom!

LOENEN A/D VECHT – Na ruim 1,5 jaar op zoek te zijn geweest naar een nieuwe vaste locatie om (toekomstige) collega’s en relaties te ontmoeten heeft UPD per 1 september 2022 een nieuw eigen ‘thuis’ gevonden in Loenen aan de Vecht. Voor op z’n minst de komende drie jaar is dit de locatie van ons hoofdkwartier.

Het pand betreft een van oorsprong oude herberg uit 1710, welke in de jaren tachtig omgetoverd is tot kantoor. Naast dat deze bijzondere locatie ook nu weer zal fungeren als kantoorruimte zal de 1e verdieping van het pand ook worden ingezet als trainingslocatie voor onze Lean, Lean Six Sigma-, Leiderschaps-, Agile en Scrum-opleidingen.

Het kantoor is gelegen in het centrum van het dorp aan de Rijksstraatweg 115 — op vijf minuten van de A2, tussen Utrecht en Amsterdam. Loenen ligt in de driehoek Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Het dorp is goed bereikbaar met de auto: binnen een paar autominuten ben je bij de oprit van de A2. Binnen 15 minuten bevind je je in Amsterdam, Hilversum of Utrecht.

Routebeschrijving

Je vindt UPD op het adres “Rijksstraatweg 115, Loenen aan de Vecht”.