Certificeringsprogramma’s

Voor Lean en Lean Six Sigma Belts

In Nederland is UPD de grootste certificerende instantie van Lean Six Sigma Green Belts, Black Belts en Master Black Belts. We leiden jaarlijks meer dan 1500 cursisten op in open opleidingen en incompany opleidingen bij onze cliënten.

UPD verzorgt diverse certificeringprogramma’s voor:

  • Lean Six Sigma Green Belts
  • Lean Six Sigma Black Belts
  • Lean Six Sigma Master Black Belts
  • Green Belts in Lean
  • Black Belts in Lean

We beseffen dat u vanuit diverse branches en werkgeverswensen naar een marktconforme en onafhankelijke certificering wenst toe te werken. Daarom bieden we u, naast onze eigen UPD certificering, ook toegang tot onafhankelijk getoetste certificeringprogramma’s van de International Association for Six Sigma Certification (IASSC) en het Lean Competence System (LCS) van Cardiff University.

IASSC

Wij beschikken over de kennis en ervaring om cursisten succesvol te begeleiden naar het IASSC examen. Dit betekent dat UPD kandidaten begeleidt naar het juiste opleidingsniveau om het IASSC examen af te kunnen leggen. Deze begeleiding bestaat uit coaching in de vorm van een strippenkaart.

De International Association for Six Sigma Certification is een onafhankelijk instituut dat trainingsprogramma’s van opleiders toetst tegen de Body of Knowledge voor Lean Six Sigma opleidingen. Daarnaast is de kennis en achtergrond van de trainers bepalend voor een accreditatie door het IASSC.

LCS

UPD is door Cardiff University geaccrediteerd om Lean certificeringen toe te kennen volgens het Lean Competence System (LCS). Het Lean Competency System is een internationaal gerenommeerd framework voor training en praktijkervaring. Cardiff en het aan LCS gekoppelde leancompetency.org hebben een leidende positie in de wereld op het gebied van onderzoek en educatie in innovatie en toepassing van Lean in diverse sectoren.

Welk certificeringsprogramma uw voorkeur ook heeft, onze Master Black Belts adviseren en begeleiden u optimaal en met het beste resultaat.

Meer informatie over de inhoud van de certificeringsprogramma’s: