Theoriegedeelte opleidingen nu online beschikbaar voor cursisten - UPD

Theoriegedeelte opleidingen nu online beschikbaar voor cursisten

Om relevant te blijven in een continu veranderende markt is het volgen van een opleiding naast je werk een uitstekende investering. Het vinden van de juiste balans tussen werk en privé is hierbij de uitdaging. Om cursisten hierin te ondersteunen, maar zeker ook om de kwaliteit van onze opleidingen verder te optimaliseren, wordt het theoriedeel van de Orange- en Green Belt in Lean / Six Sigma opleidingen per 2019 volledig online aangeboden. Op die manier kunnen deelnemers zelf bepalen wanneer zij de theorie tot zich nemen zodat klassikale bijeenkomsten volledig gericht zijn op de praktische toepassing hiervan.

Blended Learning

De tijden dat je dagenlang zat opgesloten in een klaslokaal om samen door de lesstof te gaan zijn voorbij. In plaats daarvan krijg je als cursist alle hulpmiddelen om de theorie zelf tot je te nemen. Door de theorie online aan te bieden in onze E-Learning omgeving voor zelfstudie, wordt er tijdens de lesdagen dieper ingegaan op de praktische toepassing hiervan zodat je als cursist écht impact kan maken binnen de eigen organisatie.

Theorie & Praktijk

In de online E-Learning vind je verschillende modules die zorgen dat jij optimaal voorbereid bij de klassikale bijeenkomsten verschijnt. Bovendien zorgt het vernieuwde leerproces ervoor dat hetgeen je leert, veel beter beklijft. Het volgen van de theorie kan nooit te snel of te langzaam gaan. Je doorloopt de leerstof in je eigen tempo en monitort hierbij zelf je voortgang.

Tijdens de lesdagen ga je de praktische verdiepingsslag maken die volledig gericht is op het maken van impact binnen de eigen organisatie. Zo weet je zeker dat je na afloop van de opleiding direct aan de slag kunt met hetgeen wat jij geleerd hebt. En mocht er na de training toch nog wat onduidelijkheid zijn, dan log je gewoon in op de E-Learning omgeving waar je een jaar lang ongelimiteerd gebruik van kunt maken.

Hieronder nog even een overzicht van de voordelen:


 › Leren in je eigen tijd en je eigen tempo;
 › Interactief leerproces waardoor de informatie beter beklijft;
 › Handig online naslagwerk.
 › Eenvoudig je voortgang monitoren;
 › Alleen de informatie downloaden die jij nodig hebt.

Interesse?

Wil je eerst proberen of het volgen van een E-Learning wat voor jou is? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend drie modules aan en zet je eerste stappen in de online wereld van continu verbeteren en vernieuwen.