Zelf aan de slag met bewezen verbetermethodes?

Volg een Lean, Lean Six Sigma of Agile opleiding

Continu verbeteren is geen trucje. Het is een andere manier van (samen)werken en organiseren. En het is een andere mindset. Methodes als Lean, Lean Six Sigma en Agile ondersteunen daarbij. Ze geven de structuur en middelen om dit te bewerkstelligen. En in de achterliggende filosofieën zit alles opgenomen over het creëren van een continu verbetercultuur.

Om zelf aan de slag te gaan met continu verbeteren is een opleiding op het gebied van deze methodes een goed startpunt. Omdat de opleidingen volledig ingericht zijn op de praktische toepassing, kun je na afronding direct zelf aan de slag.

Lean opleidingen

Lean is wereldwijd één van de meest toegepaste filosofieën om optimale klantwaarde te creëren. Met onze Lean opleidingen leer je alles over deze filosofie en hoe je het zelf toe kunt passen om slimmer, beter, efficiënter en effectiever te werken. Iedere dag opnieuw.

Lees hier alles over onze Lean opleidingen

Lean Six Sigma opleidingen

Lean Six Sigma is een samenvoeging van Lean (doing the right things) en Six Sigma (doing the things right). Wereldwijd wordt Lean Six Sigma succesvol toegepast door organisaties die focussen op wat hun klanten belangrijk vinden. Met onze Lean Six Sigma opleidingen helpen we je om zelfstandig aan de slag te gaan met verbeterprojecten aan de hand van deze bewezen effectieve methode.

Lees hier alles over onze Lean Six Sigma opleidingen

Agile/Scrum Opleidingen

Agile draait om wendbaarheid van teams en organisaties door gedeeld eigenaarschap en korte feedbackloops. Met onze Agile & Scrum opleidingen leer je hoe je zelf aan de slag kunt met Agile en Scrum.

Lees hier alles over onze Agile/Scrum opleidingen

Wat past het beste bij jou?

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet precies weet welke verbetermethode het beste bij jou past. We geven je daar dus graag advies over. Je kunt daarvoor onderstaand formulier invullen, of gewoon even met ons bellen op 020-345 3015.