Wat is Lean Six Sigma?

Interactieve kennismakingsworkshop

Regelmatig organiseert UPD de interactieve kennismakingsworkshop ‘Wat is Lean Six Sigma?’

Onafhankelijk van de branche of sector waarin u werkzaam bent gaan we in op de basisprincipes van Lean Six Sigma. Wat is het geheim van Lean? Wat is de toegevoegde waarde van Six Sigma? Wat maakt de combinatie ervan tot zo’n krachtige driver van procesverbetering? In een interactieve workshop van 4 uur gaan we aan de slag met deze vragen.

Voor wie?

De workshop ‘Wat is Lean Six Sigma?’is voor iedereen die kennis wil maken met de methodiek en de intentie heeft om een opleiding te volgen. Nadat u zich heeft ingeschreven, wordt u gebeld voor een telefonische intake. Deelname aan deze workshop ter waarde van € 299,- is gratis (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

U bent van harte welkom vanaf 12.30 uur. Om 13.00 uur starten we met de workshop. We sluiten rond 17.00 uur af.

Inhoud van de workshop:

  • Wat is Lean Management?
  • Wat is Six Sigma?
  • Simulatiegame
  • Afsluiting en Borrel

Kennismaken met Lean Six Sigma

De datum waarop deze workshop start vindt u in het trainingsoverzicht.

Deelname aan de workshop is geheel kosteloos. Schrijf u wel even in, want het aantal vrije plaatsen is beperkt. Na inschrijving voor deze workshop heeft u tot twee weken van te voren de tijd om uw aanwezigheid te annuleren, daarna wordt er € 75,- p.p. ‘no-show fee’ in rekening gebracht.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.