UPD Virtual Classrooms

Dezelfde opleidingen alleen dan vanaf huis

Vanaf heden bieden we een groot deel van onze opleidingen aan via onze Virtual Classroom. Jij krijgt daarmee de kwaliteit die je van ons gewend bent, alleen zonder bij elkaar in één ruimte te zitten.

De maatregelen omtrent het coronavirus raken ons allemaal, dat begrijpen we als geen ander. Om te zorgen dat iedereen zich toch kan blijven ontwikkelen, verzorgen we onze opleidingen nu digitaal.

Ben je al ingeschreven voor een opleiding bij UPD?

Voorlopig verzorgen we alleen nog opleidingen via de virtual classrooms. Als jij ingeschreven bent voor één van onze opleidingen dan kun je er vanuit gaan dat deze ‘gewoon’ doorgaat via de virtual classroom.

Je krijgt van ons tijdig, persoonlijk bericht over jouw opleiding. We laten je dan weten welke voorbereidingen er eventueel nodig zijn en hoe jij in de virtual classroom komt. Als je wilt kun je nu ook alvast de veelgestelde vragen lezen over onze digitale opleidingen.

Het laatste Corona-nieuws »

Opleidingen in een virtual classrooms

Een opleiding verzorgen in een digitale vorm is net even anders dan een fysieke bijeenkomst. Simulaties, oefeningen en samenwerking in groepjes zijn voorbeelden die een andere aanpak vragen via een virtual classroom. Daarom hebben wij de afgelopen tijd hard gewerkt om niet alleen de digitale omgeving in te richten, maar ook te zorgen dat we onze opleidingen aanpassen aan deze nieuwe vorm.

De eerste digitale opleidingen zijn al met succes afgerond. We kunnen daarom ook met zekerheid stellen dat wij dezelfde kwaliteit kunnen bieden in de virtual classrooms als bij ‘gewone’ opleidingen.

Oh ja, we snappen dat onze cursisten niet alleen ‘cursist’ zijn als ze vanaf huis werken. Daar zijn ze ook nog moeder, vader en/of partner. Onze trainers begrijpen dat je soms even weg moet lopen om iemand weer aan het huiswerk te zetten of de deur open te doen. En, we snappen ook dat kinderen het fantastisch vinden om even naar de camera te zwaaien. Daar zijn we allemaal op voorbereid.

Vandaag mijn laatste trainingsdag gehad in de virtual classroom. Goed ingespeeld op de huidige situatie, super geregeld en al met al gewoon een toptraining.

Virtuele opleidingen

We bieden een groot deel van onze trainingen al aan via de virtual classrooms. Hier aan de rechterkant zie je een overzicht van de opleidingen waar jij je direct voor kunt inschrijven. Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Grote kans dat we er dan nog mee bezig zijn en deze heel binnenkort wel beschikbaar is. Neem in dat geval contact op met ons via: 020-345 3015, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.