The Beer Game ‒ Webinar - UPD

The Beer Game ‒ Webinar

Ervaar de uitdagingen en kansen van systeemdenken

Heb je wel eens gehoord van The Beer Game en wil je begrijpen hoe dit spel jouw kennis van systeemdenken, effectief communiceren en teamdynamiek naar een hoger niveau tilt? Meld je dan aan voor ons exclusieve webinar ‘The Beer Game’.

Tijdens dit webinar nemen twee ervaren UPD-trainers je mee in de wereld van deze unieke managementsimulatie. Ze laten je zien dat The Beer Game – behalve leuk om te spelen – een goed startpunt is voor continu verbeterreizen, het verbeteren van teamsamenwerking en het onderzoeken en doorbreken van hardnekkige patronen binnen de organisatie. Ook leer je welke uitdagingen, kansen en inzichten worden ervaren bij het spelen van The Beer Game.

Programma

Het webinar start om 13:00 uur en duurt één uur tot ca. 14:00 uur. Tussen 14:00 uur en 14:30 uur is er nog ruimte voor vragen die je gedurende het webinar in de chat kunt stellen. Onderstaand lees je een beknopte opsomming van de onderwerpen waar de focus op zal liggen tijdens het webinar:

  • Hoe ziet een sessie van The Beer Game van een dag of dagdeel eruit? (incl. recente praktijkvoorbeelden).
  • Welke lessen haal je als organisatie uit het spelen van The Beer Game?
  • Voorbeelden van verschillende uitkomsten voor organisaties.
  • Vragenronde.

Schrijf je in!

Of je nu een manager, een teamleider of een professional bent die op zoek is naar nieuwe manieren om complexe bedrijfsuitdagingen aan te pakken, dit webinar zal je voorzien van nieuwe perspectieven en praktische tools. Deelnemen aan het webinar? Schrijf je in via onderstaand formulier en ontdek hoe The Beer Game jou en je organisatie kan helpen om te excelleren.

Let op; dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Via deze pagina kun je bekijken welke webinars er gepland zijn en kun je aanmelden.