Blended Learning - UPD

Blended Learning

De combinatie tot succes

Het volgen van een opleiding tijdens of naast je werk is een uitstekende investering. Een leven lang blijven leren is cruciaal in het huidige hoge tempo van veranderingen. Met Blended Learning leer je de theorie in je eigen tijd (zelf leren) en oefenen we met de theorie in de praktijk (samen doen) tijdens een actieve praktijksessie.

Zelf leren, samen doen

Als je een opleiding in de vorm van Blended Learning volgt, kun je het digitale theoriegedeelte van de training doen waar en wanneer dat jou het beste uitkomt. Blended Learning Icoon Dit betekent dat je de tijd die je bij een reguliere opleiding kwijt zou zijn aan trainingsdagen, nu gewoon aan je werk kunt besteden. Daarnaast kun je met veel collega’s tegelijkertijd aan dezelfde training beginnen en later samen starten met continu verbeteren op jullie afdeling.

Voor het praktijkdeel kom je naar een training op locatie waarin je met andere deelnemers de kneepjes van het vak leert. Het theoretisch lesmateriaal vormt tijdens en na de training een handig naslagwerk waarin je snel dingen kunt opzoeken als je eenmaal bezig bent met verbeteren binnen je organisatie.

Waarom Blended Learning?

Blended Learning is een interactief leerproces dat ervoor zorgt dat hetgeen je leert, veel beter beklijft. Door de succesvolle combinatie van nieuwe manieren van leren en technologische middelen—een mooie mix van on- en offline—is het rendement van Blended Learning hoog. Het volgen van de theorie kan nooit te snel of te langzaam gaan, zoals je dat kunt ervaren bij een klassikale training. Je doorloopt de stof in je eigen tempo en monitort hierbij zelf je voortgang.

Blended Learning is geen online training. Voor een succesvolle toepassing van de praktijk, is alleen het kennen van de theorie niet voldoende. Daarom biedt elke Blended Learning-opleiding één of meerdere praktijksessies waarin je gaat oefenen samen met andere deelnemers. En, omdat je de theorie al kent, is een praktijksessie ook écht een praktijksessie.

Alle voordelen op een rijtje

  • Leren in je eigen tijd en je eigen tempo.
  • Interactief leerproces waardoor de informatie beter beklijft.
  • Handig online naslagwerk.
  • Eenvoudig je voortgang monitoren.
  • Alleen de informatie downloaden die jij nodig hebt.
  Screenshot a New Spring

Voordelen voor werkgevers

Investeren in een Blended Learning opleiding voor uw medewerkers biedt tal van voordelen. Zo zijn medewerkers die een Blended Learning opleiding volgen niet voor langere tijd (tegelijkertijd) afwezig, omdat ze de theorie online en dus tussentijds of thuis leren. Daarnaast kan een afdeling of team gelijktijdig aan de E-learning-modules beginnen, samen aan de klassikale dag(en) deelnemen en vervolgens optimaal voorbereid starten met continu verbeteren.

Door de succesvolle combinatie van nieuwe manieren van leren en technologische middelen—een mooie mix van on-en offline—is het rendement van Blended Learning bewezen hoger dan volledig klassikale opleidingen.

Inschrijven?

  • Schrijf je hier in voor de Orange Belt Blended Learning.
  • Schrijf je hier in voor de Green Belt Blended Learning.

Gratis drie online proefmodules

Wil je eerst proberen of Blended Learning wat voor jou is? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend drie gratis modules aan en zet je eerste stappen in de wereld van Blended Learning!