Gratis Kennismakingsworkshop Lean en Lean Six Sigma - UPD

Gratis Kennismakingsworkshop Lean en Lean Six Sigma

Lean en Lean Six Sigma

Lean en Lean Six Sigma zijn de meest gekozen methodes door ondernemingen om operational excellence te realiseren. Maar welke methode en training past het beste bij uw vraagstuk voor verbetering?

Workshop: Wat is Lean Six Sigma?

Tijdens deze workshop krijg je een introductie in de achtergrond van Lean en Six Sigma. Je leert over de krachtige combinatie van Lean (de juiste dingen doen) en Six Sigma (de dingen goed doen). Je krijgt direct inzicht in hoe Lean Six Sigma jouw organisatie verder kan helpen!

Voor wie?

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor iedereen die aan de slag wil gaan met één van deze verbetermethodes. In de workshop krijg je een korte introductie waardoor je meer inzicht hebt in de verschillende toepassingen. Als je direct aan de slag wilt gaan met jouw verbeterinitiatief, dan adviseren we je om je in te schrijven voor een meer gevorderde opleiding. Als je niet precies weet welke opleiding het meest geschikt is voor jou, neem dan even contact met ons op via: 020 3453015

Door wie?

De kennismakingsworkshops worden gegeven door een van onze ervaren Master Black Belts. Zij zijn in de dagelijkse praktijk bezig met het implementeren van de methodes bij onze klanten. Tijdens de workshop kun jij dus optimaal profiteren van hun ruime praktijkervaring.

Start en eindtijd

De workshop start om 09.30 en rond 12.30 uur ronden we af.

Workshop “Wat is Lean Six Sigma?”

 • Wat is Lean Management?
 • Wat is Six Sigma?
 • Simulatiegame
 • Afsluiting

Onze kennismakingsworkshop worden aangeboden aan iedere verbeteraar die kennis wil maken met één van de methodieken. Deelname aan deze workshops ter waarde van € 299,- is GRATIS (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Om deel te kunnen nemen aan de workshop is een inschrijving vereist. Dat kun je doen via de website of door te bellen naar 020 – 3453015. Let op; deelname is gratis maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Na inschrijving kun je tot 2 weken voor aanvang annuleren, daarna zullen wij € 75,- “no-show fee” in rekening brengen.

Al onze kennismakingsworkshops kunnen ook op locatie gegeven worden. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact met ons op.

Klantreviews van deze kennismakingsworkshop Lean en Lean Six Sigma:

  Les
  13-4-2021
  Beoordeling: 9/10
  Heel interessant, goed opbouw en interactie is fantastisch.
  Tim
  13-4-2021
  Beoordeling: 8/10
  goede trainer, leuk gedaan met gebruik van voorbeelden. Hij vertelde over de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, maar was hier niet 'pusherig' in. Dat is fijn.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

 • Contactgegevens