‘Omgaan met weerstand op de werkvloer’

INSCHRIJVEN | ONLINE WORKSHOP | GRATIS

Je hebt je zin nog niet afgemaakt of je collega tegenover je schudt al driftig nee. Het lijkt haar geen goed plan. Ook bij andere collega’s stuit je op weerstand. Hoe ga je daarmee om? Managers, adviseurs, docenten, trainers, teamleden: allemaal hebben we wel eens te maken met weerstand. Hoe goed je voorstel, presentatie of verbeterinitiatief ook is. Dat is frustrerend, maar niet hopeloos.

Tijdens de gratis online workshop ‘Omgaan met weerstand op de werkvloer’ op 24-oktober geven 2 bedreven UPD-trainers aan de hand van herkenbare voorbeelden enkele praktische handvatten om beter om te kunnen gaan met weerstand op de werkvloer. De focus zal hierbij met name liggen op weerstand bij de implementatie van verbeterinitiatieven.

Binnen de UPD Academy leiden en begeleiden we jaarlijks honderden ambitieuze verbeterprofessionals op die allemaal aan de slag gaan om het verschil te maken binnen de eigen werkomgeving. De online workshop ‘Omgaan met weerstand op de werkvloer’ laat je in vogelvlucht kennismaken met enkele belangrijke elementen uit de UPD Academy opleiding ‘Omgaan met Weerstand‘. Daarnaast laten de trainers je op een andere manier naar weerstand kijken, wat uiteindelijk kan helpen om verbeterinitiatieven gemakkelijker van de grond te krijgen.

Meer weten?

Voor al je vragen over de workshop kun je ons altijd bereiken (tijdens kantoortijden) via 020 – 345 3015. Ook kun je ons mailen via inschrijven@upd.nl.