Individuele opleidingen om direct resultaat te boeken op de werkvloer

Individuele opleidingen

Direct resultaat via het open opleidingsaanbod

In het open opleidingsaanbod bieden we opleidingen die erop gericht zijn om direct resultaat mee te boeken op de werkvloer. Van internationaal erkende Lean opleidingen tot vaardigheden op het gebied van gedrag, leiderschap en samenwerking.

UPD open opleidingen

Met een gebalanceerde mix van bewezen methodes, gedragselementen en praktijkervaring, leiden we de verbeterprofessionals en verandermanagers van morgen op. Al onze open opleidingen zijn voorzien van de UPD certificering, wat bewijst dat je voldoet aan de allerhoogste kwaliteitstandaarden.

Resultaten boeken in 3 stappen

Ongeacht welke opleiding je kiest, wij vinden dat je na afloop van de opleiding direct het verschil moet kunnen maken op de werkvloer. In tegenstelling tot onze concullega’s staat bij ons het halen van een theoriecertificaat niet centraal. Een theoriecertificaat betekent dat je de stof begrijpt en kunt herhalen. Het certificaat zegt helemaal niets over of je de theorie ook kunt toepassen. Vergelijk het maar met “rijtjes met woorden stampen”. Een 10 halen voor een Franse vocabulaire-toets betekent echt niet dat je een gesprek kunt voeren in Frankrijk.

En wij willen juist dat je dat gesprek in Frankrijk wel kunt voeren. Oftewel, dat je na een opleiding bij UPD direct een bijdrage kunt leveren aan verbetering van de resultaten van jouw team, afdeling of organisatie. Om dit te realiseren bevatten al onze opleidingen de volgende 3 elementen:

Direct resultaten boeken

1. Kennis

We leggen in iedere opleiding een stevige theoretische basis. Hierbij maken we direct de vertaalslag van de literatuur naar de praktische toepassing. De kennis die je aangereikt krijgt kun je na de opleiding dus direct toepassen.

2. Vaardigheden

Iets ‘weten’ is anders dan iets ‘kunnen’. Tijdens de opleiding bij UPD leer je dus niet alleen wat je moet weten, maar ook wat jij moet kunnen. We geven je inzicht in welk gedrag – van jou en anderen – er nodig is voor succes. En we bieden je de vaardigheden om dit te begeleiden of te beïnvloeden.

3. Toepassen

Uiteindelijk helpen we je bij het toepassen in de praktijk. We helpen je om van weten en kunnen naar toepassen te komen. Onze trainers en praktijkbegeleiders helpen je op weg om daadwerkelijk resultaten te boeken. Tijdens en na de opleiding.

Van E-Learning tot volledige leerlijn

Wij kunnen niet voor jou bepalen wat jouw doelstellingen precies zijn. We kunnen je wel helpen bij het vaststellen welke opleiding(en) het beste aansluit(en) bij jouw doelstellingen. Hiervoor hebben we een breed en divers curriculum ontwikkeld. Van losse E-learning modules tot complete opleidingstrajecten tot bijvoorbeeld verandermanager en alles wat daar tussenin zit. Je kunt je via de website of de opleidingsgids rustig zelf oriënteren. En als je liever wilt dat we even met je meedenken, dan geven we graag een passend opleidingsadvies. Neem daarvoor contact met ons op via 020 – 3453015.

Wat wil jij leren?

 • Verbetermethodes

  Een opleiding op het gebied van Lean, Lean Six Sigma of Agile? Lees hier meer over de mogelijkheden bij UPD.

  Verbetermethodes
 • Vaardigheden

  Wil je jouw vaardigheden op het gebied van gedrag, leiderschap of samenwerking vergroten? Bekijk dan hier alle opleidingen.

  Vaardigheden
 • E-Learning

  Of wil je door middel van losse modules jouw kennisniveau op een specifiek onderdeel vergroten? Volg dan een E-learning.

  E-learning

Vraag een vrijblijvend opleidingsadvies aan

Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte opleiding voor jouw doelstellingen. Je kunt eenvoudig contact met ze opnemen via 020-3453015 of vul onderstaand formulier in en zij nemen contact met jou op.