UPD Partners

UPD Partners

Met the Spark* creeren wij een ecosysteem van – elkaar versterkende – individuen, teams en organisaties. Zo werken we aan een groeiend ecosysteem voor vernieuwing en verbetering. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de UPD Partners. Onze partners zijn organisaties die – door hun specialistische kennis – een significante bijdrage doen aan het verbeternetwerk. Organisaties die werken met één van onze partners zijn dus gegarandeerd van de specialistische kennis en ervaring van de partner en verzekerd van de kwaliteit, ervaring en slagkracht van de marktleider op het gebied van Continu Verbeteren en Vernieuwen.

Data Asset Management

KIM Plus Delta – www.kimplusdelta.nl

KIM Plus Delta is specialist op het gebied van Asset Data Management en informatiemanagement in grote en complexe projecten. Door slimme toepassing van ontwikkelingen op het gebied van Big Data, Internet of Things en Industrie 4.0 helpen zij asset managers om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Een typische toepassing hiervan is Predictive Asset Management, waarbij ze het voor organisaties mogelijk maken om – op basis van data – beslissingen te maken over toekomstig onderhoud.


Prestatieverbetering voor het MKB

Flowant – www.flowant.nl

Flowant verbetert de prestaties van bedrijven in de industrie en zakelijke dienstverlening. Dit doen ze door mede-eigenaarschap van de medewerkers te realiseren. Want zij geloven dat medewerkers die mede-eigenaar zijn de organisatie vleugels geven! Ze brengen binnen organisaties een continu verbetercultuur aan waarmee de structuur en samenwerking versterkt wordt. Hiervoor zet Flowant beproefde methodes als Lean, Six Sigma, TPM en Agile in.


Ook UPD Partner worden?

Heb jij specialistische kennis en ervaring die écht een toegevoegde waarde zijn voor het verbeternetwerk? En wil jij je als UPD Partner aansluiten? Neem dan contact op met Jeroen van Schreven of Wilbert Hoevenaars via 020-3453015.

Cached on Sat 15/12 23:35