UPD voorzitter van de leiderschap-groep van het KSF | UPD

UPD benoemd tot voorzitter van de Expertgroep Leiderschap van het KSF

Hoe zorg je voor een plek aan de directietafel en versterk je de positie van klantcontact in je organisatie? Deze vraag staat centraal in de expertgroep Leiderschap van de Klantenservicefederatie (KSF). In juni 2018 heeft het KSF Huub van de Wiel van UPD aangesteld als voorzitter van deze expertgroep.

Over Klantenservicefederatie

De Klantenservicefederatie is de branchevereniging voor klantcontact. Een jonge vereniging in een snel ontwikkelend vakgebied. De vereniging heeft als doel om het vakgebied van klantenservice en klantcontact verder te ontwikkelen. Momenteel zijn er meer dan 160 organisaties aangesloten, waaronder een aantal van de grootste organisaties van Nederland.

Het KSF organiseert regelmatig kennisdelingssessies en faciliteert 8 verschillende expertgroepen die afzonderlijk events organiseren. De expertgroep Leiderschap richt zich op het versterken van de positie van klantcontact binnen organisaties op het gebied van leiderschap.

Over het voorzitterschap

Als voorzitter van de Expertgroep zijn wij de verbinder die de inhoud en de deelnemers bij elkaar brengt. Door onze actieve betrokkenheid bij de markt en onze visie op het gebied van leiderschap weten wij precies welke onderwerpen de deelnemers écht verder helpen. We behandelen onderwerpen die actueel zijn, impact maken en waar organisaties direct mee aan de slag kunnen.

Meer weten over het KSF?

Wil je meer informatie over het KSF, de Expertgroep of ons voorzitterschap? Neem dan contact op met Huub van de Wiel via 020 – 3453015