Video's van ons werk bij klanten in de zakelijke dienstverlening

Video’s

Wij zijn dagelijks actief bij onze klanten op locatie. Het is fantastisch om de bevlogenheid en gedrevenheid op de werkvloer te mogen ervaren. Soms krijgen we de mogelijkheid om dit enthousiasme op te nemen. In onderstaande video’s zie je een aantal inspirerende voorbeelden. Maar eerlijk is eerlijk, de échte inspiratie doe je op de werkvloer op. Daarom organiseren wij regelmatig locatiebezoeken bij onze klanten. Wil je een keer mee? Laat het ons dan weten via 020-3453015.

Operational Excellence bij E.ON

“Hoe creëer je een lerende en continu verbeterende organisatie die waarde creëert voor de klant en daardoor een duurzame organisatie is? Deze vraag was de start van de verbeterreis van E.ON. De resultaten die tot nu toe behaald zijn, zijn indrukwekkend én een voorbeeld in de sector. Bekijk onderstaande video en laat je inspireren!

Green Belt Projectenmarkt bij Rabobank

Bas van Beijsterveldt, consultant bij UPD, heeft de Green Belts in Lean van de Rabobank Maas & Waal ondersteund bij hun projecten. Tijdens de projectenmarkt hebben zij deze projecten gepresenteerd aan collega’s en geïnteresseerden. Bekijk het videoverslag van deze succesvolle dag.

Green Belt Projectenmarkt bij ASR

UPD heeft bij ASR verschillende medewerkers opgeleid tot Green Belt in Lean. Tijdens de projectenmarkt presenteren enkele cursisten de eindprojecten van deze opleiding. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van deze projectenmarkt.