Lean on the Beach

Inspiratie met de voeten in het zand

Op 22 juni a.s. is het zover. De allereerste editie van Lean on the Beach in Beachclub Bait in Wassenaar. Het belooft een zeer inspirerende, actieve en ontspannende sessie te worden met als thema:

‘Manage your energy, not just your time’

Inspirators

Koen Gonnissen (Founding partner Mentally Fit Instituut - Lid Faculteit INSEAD, Vlerick & Nyenrode - Mental coach van topsporters)

Koen Gonnissen verdiende zijn sporen als topsportcoach in de tenniswereld. In 1999 maakte hij de omslag van topsportcoach naar businesscoach. Samen met Alain Goudsmet schreef hij het boek ‘De Bedrijfsatleet’, met daarin interessante parallellen tussen sport en bedrijfsleven. Koen laat zien hoe je als leider een organisatie creëert waarin er zuurstof is voor ontwikkeling. Ontdek hoe de mentaliteit van uw mensen daadwerkelijk kan veranderen en zij toe kunnen groeien naar een standaard mindset van een winnende organisatie.

Herre Zonderland (ex-topturner, trainer & motivational speaker)

Herre Zonderland legt in zijn clinic de link tussen topsport en business. Hij creëert bewustwording op het gebied van energiemanagement en vitaliteit en wil vooral laten zien dat een actieve leefstijl heel laagdrempelig kan zijn. Om even lekker in beweging te zijn heb je vrijwel niets nodig! Herre laat de deelnemers kennismaken met matig intensieve beweegvormen, zoals stretchen en fun games. Daarnaast bouwt hij een korte intervaltraining in waarbij de intensiteit een stukje hoger ligt. En als het energieniveau het toelaat, wordt er afgesloten met een competitie-element.

Het programma

17.00 – 18.00 uur   Ontvangst en BBQ bij beachclub Bait in Wassenaar.
18.00 – 18.15 uur   Jeroen van Schreven (UPD) en Koen Gonnissen over het managen van energie.
18.15 - 19.15 uur   Koen Gonnissen ‘Manage your energy, not just your time’.
19.15 - 20.00 uur   Clinic door Herre Zonderland.
20.00 – 21.00 uur   Netwerken met een hapje en drankje.

Aanmelden?

We hebben een beperkt aantal plaatsen voor dit evenement. Heeft u een uitnodiging ontvangen voor dit inspirerende evenement? Schrijf u dan gratis in voor Lean on the Beach op 22 juni 2017 in Beachclub Bait in Wassenaar.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens