Locatiebezoek (Gemba Walk) Cygnific

Go to the Gemba!

De Gemba, de werkvloer, de plek waar het proces zich afspeelt. Hier wordt het werkelijke waardetoevoegende werk gedaan. Hier zie je de verandering ontstaan. Sta je op het punt te starten met een Lean of Lean Six Sigma Deployment of ben je al een tijdje bezig met een verandertraject? Ben je benieuwd hoe andere organisaties dit hebben aangepakt?

Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben een aantal van onze klanten bereid gevonden je een kijkje in hun keuken te bieden. Wat zijn we hier trots op! Dit betekent dat je met eigen ogen kunt zien hoe succes er van dichtbij uitziet en je boordevol inspiratie naar huis gaat.

Gemba

Cygnific nodigt je uit

We help travellers on a delightful journey

Cygnific heeft een droom. Die droom is het beste sales- en servicecentrum worden. Cygnific verzorgt de sales en service voor de klanten en travel agents van KLM, AirFrance en de Europese klanten van Delta Airlines. Zij staan hun klanten zowel telefonisch, online als via social media te woord. De afgelopen jaren heeft Cygnific ingezet op een strategie waarin de klant centraal staat: ‘Customer Centric’.

Cygnific zet Lean Six Sigma in voor het bereiken van deze ambitie. In de afgelopen jaren heeft Cygnific een omslag gemaakt van een Cost Center naar een Value Center, met positieve resultaten op alle Business Drivers. Deze omslag is ook terug te vinden in haar leiderschapsstijl, welke een mix vormt van ‘gezond verstand’, Hollands ondernemerschap, resultaatgerichtheid, menselijke maat en dienend leiderschap. Dit wordt niet alleen herkend door klanten en opdrachtgevers, maar ook door andere organisaties in de dienstverlenende sector. Cygnific geldt inmiddels als een benchmark voor een Lean Six Sigma Deployment en was in 2014 de terechte branchewinnaar van de Succesfactor.

Open inschrijving

Boek je een open inschrijving? Dan ga je voor een halve dag de Gemba op, waar je kennis maakt met een Real Life Lean Six Sigma Deployment bij Cygnific. Zij zullen je alles vertellen over hun Lean reis, waarna zij je zullen rondleiden in hun Value Center. Ook zul je alles horen over het Lean Transformatiemodel. Gedurende jouw bezoek is er veel ruimte voor vragen en dialoog.

Bedrijfsbezoek

Ben je van plan met jouw medewerkers naar Cygnific te komen? Dan kunnen wij je een prachtig programma op maat aanbieden. Je kunt zowel een halve als een hele dag boeken. Het programma is zo ingericht dat je zowel een kijkje in de praktijk krijgt, maar ook zelf actief aan de slag gaat. Dit kan bijvoorbeeld door een aanvullende managementtraining of een specifieke workshop die past binnen het verandertraject dat jouw organisatie doormaakt. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste informatie.

Open inschrijving

Duur: 1 dagdeel

 • 13.00: Inloop en ontvangst door UPD
 • 13.30: Introductie Cygnific
  • Wie zijn we?
  • De Lean reis
  • De stip aan de horizon
 • 14.15: Rondleiding in groepen
 • 15.15: Lean Leiderschap volgens Cygnific
 • 15.30: Vragenrondje
 • 15.45: Lean Transformatiemodel van UPD
 • 17.00: Afsluiting met een hapje en een drankje

Gemba

Bedrijfsbezoek

Duur: 1 dagdeel of 1 dag

Ons incompany aanbod bestaat uit het programma dat wordt aangeboden bij de open inschrijvingen en kunnen wij compleet maken met een prachtige invulling op maat. Denk bijvoorbeeld aan een managementtraining of een passende workshop. Voor vragen en een passend advies kun je contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015.

Open inschrijving

Duur:: 1 dagdeel
Kosten: € 95,- per deelnemer.

Incompany

Duur:: 1 dag of dagdeel
Kosten: Je kunt contact opnemen met Denise Aslander via 020-345 3015 voor een prachtig programma op maat.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

 • Contactgegevens