Lean Six Sigma recruitment door UPD - UPD

Lean Six Sigma recruitment door UPD

Dit jaar bestaan wij 15 jaar. Dat betekent dat wij al 15 jaar organisaties helpen bij het implementeren van continu verbeteren. Lean Six Sigma is één van de filosofieën die we daarbij gebruiken. In de afgelopen 15 jaar hebben wij veel Lean Six Sigma professionals voorbij zien komen én zelf opgeleid. Onze kennis van duizenden verbeterprofessionals kunt u nu inzetten voor uw eigen recruitmentvraagstuk met onze Lean Six Sigma Recruitment.

Recruitment op ieder niveau

Of u nu op zoek bent naar een Orange Belt, een Green Belt of een Master Black Belt, wij helpen u bij het vinden van de juiste professional. Jaarlijks leiden wij meer dan 3.500 Orange, Green en Black Belts op. We leren de toekomstige Belts alles wat ze moeten weten over Lean Six Sigma én hoe ze dit in de praktijk kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij als geen ander inschatten welke verbeterprofessional het beste past binnen uw organisatie.

Lean Six Sigma recruitment door een specialist in continu verbeteren

Lean Six Sigma specialisten kunnen soms lastig te vinden zijn, want hoe weet u precies welke specialist het beste past bij uw organisatie of verbeterdoel? Als specialist op het gebied van continu verbeteren kunnen wij uitstekend inschatten welke professional het meest geschikt is voor u. U bepaalt zelf hoe u wilt dat wij uw recruitment aanpakken:

  • Door middel van Werving & Selectie: wij werven en selecteren voor u de beste kandidaat die bij u in dienst treedt.
  • Door middel van Detachering: wij werven en selecteren de beste kandidaat voor u. De professional gaat bij aan de slag, maar u heeft geen omkijken naar personeelsadministratie.
  • Door middel van Interim: wij beschikken over een groot netwerk van professionals die op ZZP-basis actief zijn. Wij selecteren samen met u de meest geschikte professional die tijdelijk binnen uw organisatie actief zal zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende inventarisatie

Succesvol recruitment begint bij het opstellen van een sterk zoekprofiel. Welke eigenschappen zoekt u precies en welke kwalificaties horen daarbij? Dit profiel vormt de basis van de verdere zoektocht. Wij stellen dit profiel graag voor u op, zonder enige verplichting. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het zoekprofiel op te stellen.

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!