Lean recruitment door UPD

Iedereen kan een goede Green Belt of Black Belt in Lean worden, maar niet iedere Belt is geschikt om u te helpen bij het behalen van uw doelstellingen. Jaarlijks leiden wij duizenden verbeterprofessionals op, daarom weten wij dat iedere verbeterprofessional uniek is. Heeft u iemand nodig om uw team in beweging te krijgen of juist iemand die zich wat meer focust op de processen? Dat zijn twee hele verschillende skillsets. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en zet onze Lean Recruitment in om de juiste verbeterprofessional te vinden.

Vind de perfecte Lean specialist

Lean focust zich op het creëren van waarde voor de klant en het elimineren van verspilling. Zo wordt maximale waarde gecreëerd tegen minimale inspanning. Door het inzetten van UPD voor uw Lean recruitment bent u heel Lean bezig. Wij kennen de markt namelijk als geen ander en daarom vinden wij op de meest effectieve manier de beste professionals voor uw organisatie. Samen bepalen we welke manier van Lean recruitment voor uw organisatie het meest geschikt is:

  • Door middel van Werving & Selectie: wij werven en selecteren voor u de beste kandidaat die bij u in dienst treedt.
  • Door middel van Detachering: wij werven en selecteren de beste kandidaat voor u. De professional gaat bij aan de slag, maar u heeft geen omkijken naar personeelsadministratie.
  • Door middel van Interim: wij beschikken over een groot netwerk van professionals die op ZZP-basis actief zijn. Wij selecteren samen met u de meest geschikte professional die tijdelijk binnen uw organisatie actief zal zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende inventarisatie

Succesvol recruitment begint bij het opstellen van een sterk zoekprofiel. Welke eigenschappen zoekt u precies en welke kwalificaties horen daarbij? Dit profiel vormt de basis van de verdere zoektocht. Wij stellen dit profiel graag voor u op, zonder enige verplichting. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het zoekprofiel op te stellen.

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!