Agile recruitment door UPD

Agile neemt momenteel een enorme vlucht. Steeds meer organisaties zien in dat wendbaarheid een bepalende factor is voor continuïteit. Retail, financiële dienstverlening, eCommerce en industrie: in vrijwel iedere branche zien we organisaties die de Agile filosofie omarmen én effectief toepassen. Het is dan ook niet vreemd dat er momenteel een enorme vraag is naar Agile Experts. Geen enkele Agile Expert is echter hetzelfde, met inzet van onze Agile Recruitment vindt u de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie.

Welkom in de wereld van Agile

Agile is een filosofie die de oorsprong vindt in software development. De afgelopen tijd is Agile met een opmars bezig in andere branches. In vrijwel iedere branche zijn er wel één of meerdere voorbeelden te vinden van een succesvolle Agile implementatie. Ondanks dat de filosofie niet verandert, verschilt de implementatie van Agile wel van branche tot branche. Daarom is het belangrijk om de juiste Agile expert te vinden voor uw organisatie. Als specialist in continu verbeteren, waaronder Agile, helpen wij u daar graag bij.

Hoe werkt Agile recruitment?

Wij geloven dat het succes van een recruitmentproces bepaald wordt bij de start. Daarom beginnen wij met een zorgvuldige inventarisatie van het gewenste profiel. Hiervoor verdiepen we ons in uw organisatie zodat we precies weten waar u naar op zoek bent.

Vervolgens gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Hiervoor gebruiken we ons exclusieve kennisplatform www.sixsigma.nl met duizenden unieke bezoekers uit verschillende vakgebieden. We vervolgen onze zoektocht in ons bestaande netwerk van verbeterprofessionals.

U krijgt daarna van ons een shortlist van kandidaten met een extra onderbouwing door middel van een Belbin-assessment en een organisatie- en jobvoorkeurentest.

Bij ons ligt de focus op úw succes, we gaan door tot we de béste kandidaten gevonden hebben voor u. Hierbij begeleiden we u door het hele traject. Daarbij is onze prijsstelling helder en transparant.

Neem contact op voor een vrijblijvende inventarisatie

Succesvol recruitment begint bij het opstellen van een sterk zoekprofiel. Welke eigenschappen zoekt u precies en welke kwalificaties horen daarbij? Dit profiel vormt de basis van de verdere zoektocht. Wij stellen dit profiel graag voor u op, zonder enige verplichting. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om het zoekprofiel op te stellen.

  • Meer weten? Neem nu contact met ons op!