Wat is Design Thinking?

Design Thinking is een human-centered benadering. Oftewel, je zet jouw klant centraal (klant op 1) in de beslissingen die je neemt bij het ontwikkelen van oplossingen. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar dat vraagt dat je jouw doelgroep écht begrijpt. En vervolgens vanuit dit begrip de beste oplossing creëert. Design Thinking structureert dit proces en helpt je om al je aannames los te laten en basis van de echte gebruikerservaring innovatieve oplossingen te creëren.

Met Design Thinking aan de slag? Dan helpen we je graag verder. Maak een keuze uit één van onze onderstaande opties waarbij Design Thinking een oplossing kan bieden bij het bereiken jouw doelen;

 • Consultancy

  Met onze pragmatische aanpak helpen we organisaties - gegarandeerd - vooruit met het verbeteren van de operationele én financiële resultaten.

  Naar Consultancy
 • Opleidingen

  Treedt in het voetspoor van de ruim 15.000 Yellow, Orange, Green, Black en Master Black Belts die de afgelopen 3 jaar door UPD werden opgeleid...

  Naar Opleidingen
 • Inhuur

  Profiteer van The Spark*, het grootste verbeternetwerk van Nederland. Wij zorgen dat je op korte termijn een specialist in huis hebt.

  Naar Inhuur
Lees meer over de voordelen van Design Thinking

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Daarom ziet de ideale verbeterreis er voor iedereen anders uit. Om je op weg te helpen bij het realiseren van je ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier