Wat is Design Thinking? - UPD

Wat is Design Thinking?

Zet je klant centraal

Design Thinking is een human-centered benadering. Oftewel, je zet jouw klant centraal (klant op 1) in de beslissingen die je neemt bij het ontwikkelen van oplossingen. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar dat vraagt dat je jouw doelgroep écht begrijpt. En vervolgens vanuit dit begrip de beste oplossing creëert. Design Thinking structureert dit proces en helpt je om al je aannames los te laten en basis van de echte gebruikerservaring innovatieve oplossingen te creëren.

Met Design Thinking aan de slag? Dan helpen we je graag verder. Maak een keuze uit één van onze onderstaande opties waarbij Design Thinking een oplossing kan bieden bij het bereiken jouw doelen;

 • Consulting

  Wij helpen organisaties bij het creëren van een cultuur waarin de diversiteit, het potentieel en de veranderkracht op alle niveaus in de organisatie wordt benut.

  Zo helpen we bij het komen tot strategierealisatie en continu verbeteren.

  Naar Consulting
 • Opleidingen

  Volg een opleiding op het gebied van continu verbeteren, samenwerking, persoonlijke effectiviteit of leiderschap.

  Onze opleidingen zijn altijd gericht op de praktische toepassing en het boeken van resultaten. Als persoon, als team of als organisatie als geheel.

  Naar Opleidingen
Lees meer over de voordelen van Design Thinking

Maak een afspraak

Geen enkel individu, team of organisatie is hetzelfde. Er bestaat dus ook geen blauwdruk naar succes. Om je op weg te helpen bij het realiseren van jouw ambities staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer +31 (0)20 - 345 30 15 (kantooruren) of laat via onderstaand formulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Afspraakformulier