VerWen(d) je Teamdag

Jullie omgeving verandert...

Waarschijnlijk verandert de klantvraag, gaan jullie meer digitaliseren, krijg je snellere concurrentie en veranderen jullie werkzaamheden. Dit vraagt steeds meer en andere dingen van teamleden. Hoe zorg je dat je jezelf en je team daarop uitdaagt en de juiste keuzes maakt?

Dat vraagt meer Wendkracht

Wendkracht maakt dat je team beter afstemt op de omgeving, sneller schakelt, en makkelijker vernieuwt. Het ontwikkelen van Wendkracht ondersteunt het team om op veranderingen in te spelen, ze te initiëren en richting te geven. Wendkracht maakt wendbaar.

Bouwen aan jullie toekomst

Met Wendkracht werkt het team aan de juiste mindset om te bouwen aan het bedrijf van de toekomst. Hoe stemt het team af op de veranderende klantvraag? Past het voldoende nieuwe technologie toe? Halen teamleden zichzelf uit hun comfortzone om te vernieuwen?

Meetbaar en ontwikkelbaar

Wij doen al jaren grondig onderzoek en hebben hieruit acht krachten afgeleid die Wendkracht meetbaar en ontwikkelbaar maken. Deze krachten zijn opgenomen in onze online Wendkracht® Scan.

Deze scan:

  • Geeft een score weer, waardoor je gericht Wendkracht ontwikkelt
  • Geeft een beeld op persoonlijk- en teamniveau
  • Geeft inzicht in de ambitie om wendbaarheid te ontwikkelen

Hoe zou jij het vinden als jouw team…

  • Ontdekt wie welke krachten heeft om wendbaar en agile te werken
  • Acties benoemt om meer wendbaar om te gaan met de change waarin jullie zitten

Geef jouw team op

  • Jouw teamleden krijgen ieder een Wendkracht® Scan, waaruit een profiel volgt
  • Daarna hebben jullie de verWen(d)-dag op een datum die het team past
  • Locatie: Amstelveen bij UPD of bij jou op locatie

Seminar korting!

Meld je aan vóór 15 december en ontvang een verWen(d)-korting (max. 18 personen). Betaal per Wendkracht® Scan niet € 95,- maar € 55,- (excl. btw). Voor de teamdag investeer je € 2.700,- (excl. btw). Bel 020 – 345 3015 of stuur een e-mail naar inschrijven@upd.nl en vermeld dat het om de team verWen(d)-dag gaat.