Verandermanagement opleidingen

‘Verandering is de enige constante’. Elke organisatie bereikt vroeg of laat het punt waarop het tijd is om de dingen anders aan te pakken. Het beheersen en succesvol invoeren van veranderingen vraagt van managers om een speciale aanpak. Wij bieden diverse workshops, Masterclasses en opleidingen aan om jouw veranderambities vorm te geven.

Masterclass – Belbin Teamrol Management
In de 1-daagse Masterclass over Teamrolmanagement gaan we in op Belbins onderzoek en het ontstaan van het teamrolmodel, de achtergronden en onderbouwing van het model. Op praktische wijze lichten trainers de relaties toe tussen Lean Six Sigma en Belbin, de tools, technieken en de toepasbaarheid van teamrolmanagement in organisaties die werken aan continu verbeteren. We oefenen met verschillende werkvormen.

Leiderschap & Meesterschap (Meer inzicht – meer impact als Black Belt)
In deze masterclasses besteden we diepgaande aandacht aan de positie die je inneemt of gaat innemen.
Want wat is het, en wat betekent het, projectleider in Lean (Six Sigma) zijn?

Leiderschap & Meesterschap module MBB
Dit is een Masterclass over persoonlijk waarde toevoegen. Jezelf inzetten als belangrijkste instrument bij effectief communiceren en verbeteren.

NLP Technician Training voor Green & Black Belts
NLP leert je een leerdoel te formuleren om zodoende je vaardigheden op dit gebied te verbeteren. We doen dit aan de hand van de technieken en modellen binnen NLP.

Masterclass – Management Drives
Versterk je leiderschap door inzicht in drijfveren. Steeds meer organisaties lijken moeite te hebben in beweging te komen. De ‘drive’ ontbreekt. De spirit is weg. Er wordt gewerkt, maar met steeds minder bezieling. De medewerkers kennen de doelstellingen, maar deze worden niet eigen gemaakt. Deze Masterclass biedt je een kleurrijke methode om achter de drijfveren van je medewerkers te komen en je leiderschap een boost te geven.

Workshop “Wat is Organizational Behavior Management (OBM)?”
Onderzoek heeft aangetoond dat implementaties sneller mislukken als onvoldoende aandacht wordt besteed aan het gedragscomponent. Een goede manier om dit aan te pakken is het gebruik van OBM.

OBM (Organizational Behavior Management) Practitioner Training
Hoe krijg je mensen zo ver dat ze oude gewoontes loslaten en een nieuwe manier van werken accepteren?