Vacature: Ervaren Black Belt in Lean expert

UPD zoekt voor een lopende opdracht twee ervaren (interim) professionals, Black Belt gespecialiseerd in Lean. De focus ligt op procesverbetering en Lean (Operational) Management binnen een logistieke omgeving.

De opdracht en functie

In deze opdracht ga je deelnemen aan verschillende projecten die onderdeel zijn van een (groter) programma binnen de organisatie van de opdrachtgever. Je wordt flexibel ingezet en bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het verbeteren van (verschillende) processen en de borging hiervan.
  • Teams faciliteren en begeleiden in de uitrol van Lean Operational Management , door je kennis en praktijkervaring in te zetten.
  • Actieve deelname in het projectteam met voortgangsoverleg en rapportages aan zowel lijn- als programmaorganisatie.
  • Training geven en coachen in de Lean methodiek. Kennis overdragen aan operatie en lijnorganisatie.

Doel

De opdrachtgever streeft naar een structurele performanceverbetering op het gebied van veiligheid, kwaliteit, doorlooptijd en kosten.

De (interim) professional

Je bent een gecertificeerd en ervaren Black Belt in Lean expert met circa 5 jaar concrete ervaring. Je hebt ervaring met het werken met operationele teams en schakelt makkelijk tussen de werkvloer, lijnmanagement en project/programmaorganisatie.

Aanvullende eisen:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Resultaatgericht en scherp;
  • Communicatief sterk. Je hebt ruime ervaring als interim professional (en trainer) en bent in staat om mensen mee te krijgen, je maakt makkelijk verbinding;
  • Organisatiesensitief. Je hebt een goed gevoel voor de ontwikkelingen binnen de organisatie en neemt deze in overweging bij je eigen besluitvorming en werkzaamheden;
  • Ruime ervaring met Lean Management, het faciliteren van Lean workshops en het geven van Lean trainingen;
  • Bereidheid om (wanneer dit nodig is) vroeg in de ochtend te starten, samen met de operationele teams.

De voorwaarden

Je bent op korte termijn, voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar en bereid om je voor een langere tijd te binden aan deze opdracht. De opdrachtgever hecht waarde aan een lange termijn relatie met haar (interim) professionals en biedt hierin de nodige flexibiliteit. In overleg met UPD kan deze opdracht worden ingevuld op interim of detacheringsbasis (Het uurtarief is gemaximeerd, inclusief reiskosten woon/werk, excl. btw.). De opdrachtgever heeft een aantal locaties in de regio Zuid-Holland.

De procedure

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en ben je enthousiast over de functie en opdracht? Reageer dan meteen door te solliciteren. Mail een beknopte motivatie en cv naar info@upd.nl.

Alleen geschikte kandidaten worden na beoordeling van cv en motivatie gebeld. Dit is meteen het eerste gesprek. Hier wordt de vacature en opdrachtgever toegelicht en getoetst of de kandidaat voldoet aan de gestelde harde eisen. Bij wederzijds goedvinden, volgt een 2e (en mogelijk 3e) gesprek met de opdrachtgever.