Vacature Black Belt bij UPD

UPD zoekt gedreven professionals

UPD is specialist in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Als consultancybureau combineren wij de beproefde verbetermethoden Lean en Six Sigma met verandermanagement.

UPD is een implementatiebureau (opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten) en marktleider op het gebied van Lean Six Sigma trainingen. Onze aanpak is pragmatisch en resultaatgericht, waarbij onze kernwaarden klant, passie en eenvoud duidelijk herkenbaar zijn.

Omdat wij continu verbeteren, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega:

Black Belt

Wat je zult gaan doen

Als Trainer op Black Belt niveau ben je primair (70-80% van je tijd) verantwoordelijk voor het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige trainingen op Orange en Green Belt niveau (Lean en Six Sigma) voor cursisten uit allerlei sectoren. Naast je werk als trainer ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van verbeterprojecten en/of advies bij bedrijven in allerlei sectoren (20-30% van je tijd). Denk hierbij aan dienstverlening, maar ook aan industrie, zorg en onderwijs. Daarbij werk je samen met de klant aan de beste oplossing die vaak een combinatie is van inhoud en acceptatie.

Wat er van je wordt verwacht

Je bent Lean Black Belt of Lean Six Sigma Black Belt gecertificeerd en hebt aantoonbare en recente ervaring met het geven van trainingen en het enthousiasmeren van mensen. Om geloofwaardig te zijn als trainer, heb je een gedegen kennis van procesverbetering met de daarbij behorende gedrags- en cultuurverandering opgebouwd. Resultaatgerichtheid, overtuigingskracht, pro-activiteit, leiderschap en ondernemerschap zitten in jouw DNA. Wat je wil, is intensief samenwerken met collega trainers en consultants om jouw trainingen, projectmanagement skills en adviesvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen

 • Black Belt gecertificeerd Lean en/of Six Sigma;
 • Gedegen ervaring met het trainen en coachen van mensen in Lean Six Sigma (Green Belt niveau);
 • Vier jaar aantoonbare ervaring als consultant;
 • Ervaring met het succesvol afronden van Lean Six Sigma projecten (DMAIC) in de praktijk;
 • HBO/WO werk- en denkniveau.

Wij bieden jou

 • Een succesvolle en sterk groeiende organisatie waarbij het “never a dull moment” is;
 • Een kans om jezelf breed verder te ontwikkelen;
 • Een platte organisatie waarin ondernemerschap, initiatief en het pakken van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Een team van enthousiaste en gedreven professionals die jou uitdagen om jouw training en consultancy skills verder te ontwikkelen
 • Een team met collega’s die je van harte welkom heten.

Interesse?

Jouw sollicitatie met een korte toelichting en je CV kun je versturen naar join@upd.nl

Heb je functie-inhoudelijk vragen, neem dan contact op met UPD. Contactpersoon voor deze vacature is Wendy Schoone, te bereiken op 020-3453015. Kijk voor meer informatie op www.upd.nl.