UPD is trotse partner van JINC - UPD

UPD is trotse partner van JINC

Onze reis begon in 2002 met een droom. De droom en de drive om de concurrentiekracht van de ‘BV Nederland’ te vergroten. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot het grootste verbeternetwerk van Nederland. Wij geven mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit. Energie om verder te komen. En dat doen we niet uitsluitend voor de ‘BV Nederland’. Door ons partnerschap met JINC doen we dit ook voor kinderen. Omdat wij net als JINC geloven dat ieder kind talent heeft.

Iedereen groeit met JINC

Net als UPD is JINC geboren uit een droom. De droom om een maatschappij te creëren waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een maatschappij waarin íeder kind kansen krijgt. In onderstaand filmpje van JINC-oprichter Daniël Roos hoor en zie je in 3 minuten wat zijn droom is en hoe JINC dagelijks werkt om deze droom te realiseren.

Verbind, verbeter en vernieuw; iedere dag weer.

Als het grootste verbeternetwerk van Nederland is dit waar we in geloven. En ons partnerschap met JINC maakt dit (mede-)mogelijk. Door bij te dragen aan de projecten van JINC proberen we impact te maken. Impact op hun toekomst, maar ook op die van ons; wij kunnen nog zo enorm veel van hen leren!

Dat hebben we op 25 januari weer eens mogen ervaren toen Jeroen van Schreven (Algemeen Directeur van UPD) zijn stoel heeft afgestaan aan 2 bazen van de toekomst. In een halve dag hebben 2 dames uit groep 8 samen met een aantal UPD’ers aan hun eigen droom gewerkt en dit vol enthousiasme gepresenteerd. Voor ze vertrokken hebben ze een wijze les opgeschreven voor Jeroen, een les die eigenlijk niemand mag vergeten;

UPD JINC

Join the Spark*

Wij geloven in de droom en missie van JINC en daar dragen we graag aan bij. Wil je weten hoe jullie ook samen met JINC het verschil kunnen maken voor deze kinderen? Lees er dan alles over op de website van JINC. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met ons, wij verbinden je graag aan de juiste persoon bij JINC.