UPD helpt War Child in missie om dromen van kinderen in conflictgebieden waar te maken

AMSTELVEEN – Kinderen zijn sterker dan oorlog. Daar geloven wij in. Elke dag zet War Child zich in om niet alleen de kinderen uit de oorlog te halen, maar belangrijker nog; de oorlog uit het kind te halen. Wij geloven dat met de kracht van samenwerken we een grote impact kunnen maken op het leven van kinderen in oorlog. Daarom helpen we, als Business Partner van War Child, met de gezamenlijke missie om dromen van kinderen in conflictgebieden waar te maken. Voor nu en in de toekomst.

In 2002 zijn wij begonnen vanuit een gedeelde overtuiging dat er nog zó veel te verbeteren is in Nederland. Dagelijks helpen wij onze klanten om hún operationele en financiële resultaten te verbeteren. Zo voegen we waarde toe voor organisaties en de Nederlandse economie. Maar tegelijkertijd leveren we ook significante waarde voor de maatschappij. Dat doen we al sinds 2002, voordat termen als CSR of MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bestonden. Omdat we vinden dat we dat moeten doen. En, dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de wereld van morgen.

Training & coaching

Met verschillende activiteiten helpen we meerdere goede doelen in Nederland met hun missie. Zo leiden we onder andere – kosteloos – medewerkers van War Child op en coachen we het management. Daarnaast helpen onze Marketing-, Sales-, Lean Six Sigma- en Agile-experts War Child als gehele organisatie vooruit met procesverbetering.

Ook zijn we met enige regelmatig aanwezig op evenementen en leveren we graag een bijdrage aan bijeenkomsten dat uiteindelijk moet leiden tot een betere toekomst voor kinderen in conflictgebieden.

Contact

Benieuwd naar wat wij MVO-beleid nog meer doen in het kader van verantwoord maatschappelijk ondernemen? Breng dan een bezoek aan onze website. Wil je blijvend de operationele resultaten verbeteren van jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via tel. +31 (0)20 – 345 30 15.

Cached on Sun 18/08 23:43