UPD op de lijst van Best Workplaces 2017! - UPD

UPD op de lijst van Best Workplaces 2017!

Amstelveen, 22 maart 2017 – UPD heeft de 4e plaats in de categorie Medium Sized Workplaces van Best Workplaces 2017 van Nederland behaald.

De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Afgelopen dinsdag werd de lijst van 2017 bekend gemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de positieve antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen, mogen een jaarlang de Best Workplace titel voeren.

Edward van de Poll, Black Belt bij UPD: “Er is een open cultuur waarin collega’s eerlijk met elkaar omgaan. De NLP-training is daar een goed voorbeeld van. Los van het feit dat ik nieuwe theorie heb geleerd, is het vooral een waardevolle tijd geweest om collega’s te leren kennen. Iedereen stelde zich kwetsbaar op en daar was begrip voor. Het management geeft hierin een goed voorbeeld, hierbij denk ik o.a. aan de persoonlijke handgeschreven kaart van Jeroen en Wilbert, die klaar lag in mijn hotel kamer van het jaarlijkse bedrijfsfeest, een echte delighter! Of het vaste agenda punt van de Squad Training & Coaching: “hoe gaat het met je batterij?” Even een rondje langs de velden hoe het met je energie gaat. Dat rondje wil ik niet missen en doordat je van elkaar weet hoe je in je energie zit, kan je ook zaken van elkaar overnemen.

De open cultuur blijkt ook uit een oprechte interesse in elkaar, naar de balans werk, privé, gezin. Ik heb het regelmatig met collega’s over privé zaken. Dit wordt ook in leuke feestelijke activiteiten ondersteund, denk aan het Sinterklaasfeest waarin alle kinderen en partners welkom zijn. Onze kinderen zien alweer uit naar volgend jaar, dan mogen ze weer naar het pakjeshuis van papa’s werk. Er is ook een cultuur van eer, regelmatig wordt een collega in het zonnetje gezet en bedankt voor de effort die hij/zij in UPD heeft gestoken. De kartrekkers kregen op de laatste kantoormiddag een presentje als blijk van waardering. Het is normaal dat collega’s een podium krijgen om de voortgang van initiatieven te delen of in een TedTalk een ander onderwerp te bespreken. Het behalen van doelstelling is hiermee een gemeenschappelijk iets. Dit alles maakt dat ik betrokken ben en UPD als een zeer prettige werkgever ervaar. Succes verzekerd!

Kijk op greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en hier voor alle organisaties op de lijst.