Uitbreiding van the Spark* met Flowant - UPD

Uitbreiding van the Spark* met Flowant

Met het verbeternetwerk ‘the Spark*‘ creëren wij een netwerk van – elkaar versterkende – individuen, teams en organisaties. Zo bouwen we aan een groeiend ecosysteem voor verbetering en vernieuwing. Wij zijn continu bezig om dit ecosysteem verder uit te breiden. We zijn er trots op om Flowant als eerste partner te kunnen aankondigen.

Flowant; Prestatieverbetering door het eigenaarschap

Flowant is geboren uit een droom van 4 ervaren verbeterprofessionals. De droom om het eigenaarschap in en van organisaties te vergroten. Gevormd door de overtuiging dat eigenaarschap leidt tot een verbeterde samenwerking, meer werkplezier en betere lange termijnresultaten.

Flowant verbetert de prestaties van bedrijven in de industrie en zakelijke dienstverlening, waarvoor ze beproefde methodes als Lean, Six Sigma, TPM en Agile inzetten. Binnen het partnership bundelen Flowant en UPD de krachten op het gebied van Lean, Lean Six Sigma en Agile.

Bekijk de website van Flowant voor meer informatie over hun droom en dienstverlening.

Over the Spark*

Met het partnership van Flowant wordt het verbeternetwerk verder uitgebreid. Zo blijft the Spark* verder groeien. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de partners die actief zijn binnen the Spark*.

Het verbeternetwerk is er voor iedereen. Voor individuen, teams en organisaties. Wil jij ook onderdeel zijn van het grootste verbeternetwerk van Nederland? Sluit je dan aan via deze pagina. Join the Spark*