FAQ | The Spark*

Hulp nodig? Je kunt altijd contact opnemen via: 085 – 064 3013.

Algemeen

Wat is the Spark*?

The Spark* is een online community voor de professional die continu wil verbeteren. Voor iedereen die vandaag beter wil presteren dan gisteren, en morgen weer beter dan vandaag. Door ervaring en expertise uit zo’n beetje alle sectoren op één plek samen te brengen biedt het platform een onuitputtelijke bron aan kennis en informatie. Laat je inspireren door interessante discussies, bezoek en neem deel aan kennisdelingssessies, verkrijg nieuwe inzichten op veelvoorkomende vraagstukken, ontdek nieuwe verbetermethodieken, vraag om advies of kom in contact met andere verbeterprofessionals.

Om het verbeternetwerk te laten excelleren hebben wij jou nodig. Jij hebt kennis en ervaring die anderen niet hebben, en zo hebben andere professionals weer ervaring waar jij mogelijk iets aan hebt. Als iedereen the Spark* doorgeeft, blijft het verbeternetwerk groeien en daar profiteert iedereen van.

Geef jouw energie door: Join the Spark*.

Voor wie?

The Spark* is een community van elkaar versterkende individuen en organisaties, een netwerk vol verbeteraars. Consultants, managers, leidinggevenden, alumni, vakspecialisten en andere gepassioneerde professionals uit heel Nederland komen hier samen. Wat de community met elkaar verbindt is de gezamenlijke drive om continu te verbeteren, de behoefte om morgen beter te presteren dan vandaag.

Voor cursisten biedt het platform daarnaast ook nog de mogelijkheid om lesmaterialen te downloaden, presentaties te bekijken, vraagstukken te overleggen aan mede-cursisten én de laatste updates met betrekking tot de gekozen opleiding te volgen.

Testfase

Goed om te weten is dat the Spark* zich momenteel nog in de testfase bevindt. Het kan dus zijn dat sommige functionaliteiten nog niet naar behoren werken én dat enkele kennisgroepen nog niet zijn gevuld. Desondanks zijn we erg benieuwd wat je eerste indruk is, maar ook of de site snel genoeg laadt, of de navigatie duidelijk is en of de site gebruiksvriendelijk is.

Werkt er iets niet of wil je graag feedback geven dan kan dat door te mailen naar office@upd.nl of te bellen met één van onze medewerkers via 085 – 064 3013.

Registreren Cursist

Eerste keer aanmelden

Cursisten ontvangen enkele weken voor aanvang van de eerste trainingsdag een e-mail met daarin een uitnodiging om zich te registreren voor the Spark*. Voltooi het registratieproces door de instructies uit de e-mail op te volgen. Het is belangrijk dat je de link uit de mail gebruikt om je te registeren, deze koppelt je automatisch aan de opleidingsgroep met daarin alle praktische én nodige informatie.

Nog geen mail gehad en je opleiding begint over minder dan 5 dagen? Neem dan contact op met office@upd.nl of bel naar 085 – 064 3013.

LinkedIn koppelen aan profiel na registratie

Nadat je registratie is voltooid is er de mogelijkheid om je LinkedIn-account te koppelen aan je Spark-profiel. Wat je moet doen:

1. Log in met het e-mailadres die je hebt gebruikt tijdens het registratieproces;

2. Als je bent ingelogd navigeer je naar je profiel-pagina. Deze vind je door met je muis op het ronde profiel-icoon rechtsboven te klikken en vervolgens op ‘Mijn Profiel’ te klikken;

3. Op je profiel-pagina zie je rechts-midden een Linkedin-button. Klik op de button en volg de instructies op het scherm.

LET OP! Maak je gebruik van een adblocker? Dan is de LinkedIn-button niet zichtbaar. Schakel de adblocker uit om LinkedIn te koppelen aan je account.

Opleidingsgroepen

Waar vind ik m’n opleidingsgroep?

Log in op the Spark*. De opleidingsgroep vind je op the Spark* onder de tab Groepen -> Opleidingen. In het overzicht dat verschijnt klik je op de opleidingsgroep van jouw gekozen opleiding. (vb: Lean Six Sigma Green Belt – 24 januari 2019 (Utrecht))

Enkele weken voor de start van de eerste trainingsdag ontvangt de cursist een e-mail met daarin de uitnodiging zich te registreren voor the Spark*. Vanaf dat moment is ook de groep beschikbaar.

Wat is dat?

Opleidingsgroepen zijn groepen op the Spark* waar cursisten alle nodige en praktische informatie met betrekking tot hun opleiding kunnen vinden. Zo vind je er lesmaterialen, kun je in gesprek gaan met de trainer en mede-cursisten én kun je de presentatie van je opleiding bekijken. Alles wat je moet weten vind je in deze groep.

LET OP! Enkele weken voor de start van de eerste trainingsdag ontvangt de cursist een e-mail met daarin de uitnodiging zich te registreren voor the Spark*. Vanaf dat moment is ook de groep beschikbaar.

Cached on Sun 20/01 23:40