Terugkom-middag Agile & Scrum | 3 februari 2022 | UPD

Terugkom-middag Agile & Scrum

3 februari 2022 | 16:00 - 17:30

Voor iedereen die bij ons een Agile/Scrum opleiding heeft gevolgd, organiseren we binnenkort een terugkom-middag in één van onze virtual classrooms. Dit is bij uitstek de gelegenheid om ervaringen te delen en antwoord te krijgen op jouw vragen.

Agile Scrum terugkommiddag

Binnen de UPD Academy richten we ons volledig op het verbeteren van resultaten in de praktijk. Daarom heb je tijdens jouw Agile/Scrum opleiding al een begin gemaakt met de vertaalslag naar jouw praktijk. Sindsdien heb je ongetwijfeld allemaal nieuwe ervaringen opgedaan. En door deze ervaringen te delen met anderen, kunnen we van elkaar leren.

Terugkom-middag: praktische informatie

Om geen onnodige druk op de agenda’s te leggen organiseren we deze middag in een virtuele vorm. Hieronder vind je alle praktische informatie:

  • Datum: 3 februari 2022
  • Locatie: Virtual Classroom in Zoom
  • Tijd: 16:00 – 17:30 uur
  • Host: Jeroen Aelen | Trainer, Coach in Agile en Scrum
  • Kosten: Deelname is kosteloos*

* Inschrijving en deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar niet vrijblijvend. De bevestiging van jouw deelname betekent dat wij rekenen op jouw komst. Je kunt je afmelden tot uiterlijk 7 dagen vóór een gratis event door een mail te sturen naar thespark@upd.nl. Voor alle afmeldingen daarna – of bij no-show – brengen wij een bedrag van €100,- in rekening. Van dit bedrag wordt €50,- gedoneerd aan een goed doel.

Programma

We willen graag iedereen de kans geven om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Daarom hebben we geen strak omlijnd programma, maar passen we de inhoud aan op de aanwezigen. Onderwerpen die zeker de revue passeren zijn:

  • Hoe verloopt de toepassing van Agile en Scrum in de praktijk?
  • Wat zijn de opvallendste lessen die we geleerd hebben bij de toepassing in de praktijk?
  • Waar lopen we nog tegenaan? En hoe kunnen we elkaar hierbij helpen?
  • Wat zijn logische vervolgstappen om nog effectiever met Agile en Scrum aan de slag te gaan?
  • Introductie op onze nieuwste Agile opleidingen: Agile Coach en Agile Leiderschap.

Deelname

De terugkom-middag is voor iedereen die bij ons een Agile / Scrum opleiding heeft gevolgd. Welke opleiding je hebt gevolgd maakt niet uit. Verder is de middag toegankelijk voor iedereen die contact met ons heeft gehad over Agile en Scrum. Bijvoorbeeld over de whitepaper van Jeroen over Scrum.

Indien je geen opleiding bij ons hebt gevolgd, maar toch wilt deelnemen, vragen we dat je beschikt over basiskennis van Agile en Scrum en actief bezig bent met het toepassen in de praktijk. We hebben maar een gelimiteerd aantal beschikbare plaatsen, dus het kan zijn dat we door middel van een intake met je bespreken of deelname voor jou interessant is.

Wel een opleiding gedaan, maar niet bij ons?

We weten dat we niet de enige opleider in Nederland zijn. Dus het kan dat je ergens anders een Agile / Scrum opleiding hebt gedaan. Als je beschikt over de nodige basiskennis ben je welkom op deze terugkom-middag.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, krijgen oud cursisten van UPD voorrang in het geval dat de middag volledig volgeboekt raakt.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een bevestiging van jouw inschrijving per email. Je ontvangt ongeveer 1 dag voor aanvang van de terugkom-middag de praktische informatie, inclusief de link naar de virtual classroom.

Let op: Inschrijving en deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar niet vrijblijvend. De bevestiging van jouw deelname betekent dat wij rekenen op jouw komst. Je kunt je afmelden tot uiterlijk 7 dagen vóór een gratis event door een mail te sturen naar thespark@upd.nl. Voor alle afmeldingen daarna – of bij no-show – brengen wij een bedrag van €100,- in rekening. Van dit bedrag wordt €50,- gedoneerd aan een goed doel.