UPD Talents voor operationele vraagstukken  

Heb jij een probleem waar in de day-to-day business last van ondervonden wordt?

Heb jij behoefte aan een ambitieuze verbeterkracht die helpt bij een lopend of komend vraagstuk? Dan is een UPD Talent de juiste persoon voor jou. Zij onderzoeken oorzaken en oplossingen op de operationele problemen van de BV-Nederland. Dit zijn problemen in de processen specifiek voor een afdeling, die direct invloed hebben op de operationele resultaten van het bedrijf. Zoals stijgende kosten, hogere wacht-of doorlooptijden. Zij laten zien waar het probleem zit en wat de impact is, mocht dat niet bekend zijn. Daaruit komt een advies en een hands-on plan van aanpak.

‘UPD Talents’ is binnen UPD een benaming voor ons programma en een persoon. Bij UPD bedoelen we met Talents young professionals die aan het begin van hun carrière staan. Iemand die wij graag aan ons verbinden om op te leiden tot de consultant van de toekomst.

Stilstaan is geen optie

Verbeteren zit in ons DNA. Onderdeel van verbeteren is leren en ontwikkelen. Dat faciliteren wij middels het Talentenprogramma voor de jongere generatie. De jonge honden van nu, zijn de thought leaders van de toekomst.

Bij MKB bedrijven met kleinere operationele vraagstukken komen de UPD Talents perfect hun recht. Hiermee spelen we in op vraagstukken die nu misschien blijven liggen of waar je zelf niet de resources voor hebt. We maken zo continu verbeteren en vernieuwen nog toegankelijker!

Bekijk ook de UPD Talents video!

Meer lezen over de behaalde resultaten van het Talent Programma? Zoals:

  • Wat voor een type opdrachten zijn geschikt;
  • Welke type organisaties hebben tot nu toe gebruik gemaakt van UPD Talents;
  • Welke resultaten je kunt verwachten.

Lees hier wat onze Talenten zoal hebben gedaan tot nu toe.

De UPD Talenten

Een UPD Talent is al een echte verbeteraar. De drang om in beweging te blijven en door te ontwikkelen is onderdeel van wie hij/zij is. De talenten uit onze pool zijn niet bang om voor een groep te staan en de handen uit de mouwen te steken. Bovendien zijn deze bevlogen professionals altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied.

Vanuit UPD krijgen ze de nodige vakkennis en vaardigheden om deze, naast hun (studie)kennis, toe te passen in het bedrijfsleven.

Heb jij Ruben al gezien?

UPD Talent Ruben is sinds 2017 aan UPD verbonden; eerst als afstudeerder, daarna als trainee en nu als junior consultant. Ruben komt ook voor in onze UPD Talent video waarin hij UPD Talents toelicht. Hij kan dat als geen ander, want met zijn enthousiasme heeft hij al menig organisatie op weg geholpen.

Lees wie Ruben is en wat hij tot nu toe al voor verschillende bedrijven heeft kunnen betekenen

Contact

Is een UPD young professional geschikt voor jouw vraagstuk? Op deze vraag en alle andere vragen geven we graag antwoord. Laat via het contactformulier je contactgegevens achter en kort de vraag, dan nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.