Talents Opdrachten

Een talent zorgt voor nieuwe inzichten. Hoe dit het beste tot zijn recht komt verschilt per sector. Om je ideeën te geven waar onze talenten gedraaid hebben of perfect op aansluiten, hebben wij het even onder elkaar gezet. Ben je aan het twijfelen of jouw vraagstuk geschikt is? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij nemen dan even contact met je op! 

IT-service omgeving
Operationele ondersteuning bij het implementeren van verbeteringen aan IT-services. Bijvoorbeeld; verbetering realiseren in klachtenafhandeling of onderliggende processen, projectmanagement bij de implementatie van nieuwe systemen.

Management
Strategische snelkookpansessies faciliteren voor management en directie. 

Zorg en welzijn
Projectmatige ondersteuning bij initiatieven op het gebied kwaliteitsverbetering in de gezondheidszorg. Bijvoorbeeld; het verbeteren van de informatieoverdracht tussen diensten, optimalisatie van een medicijnenronde in een verzorgingstehuis, optimaliseren van het wagenpark bij een RAV (Regionale Ambulance Voorziening).

Logistieke dienstverlening
Projectmatige ondersteuning bij verbeterinitiatieven in de logistieke dienstverlening. Bijvoorbeeld; bij de optimalisatie van laad- en losprocessen voor de expeditieafdeling van een distributiecentrum.

Financiële dienstverlening
Projectmatige ondersteuning bij de kwaliteitsverbetering van een deelproces binnen de financiële dienstverlening. Bijvoorbeeld; het opstellen van een bottleneck-analyse voor de verwerking van schadeclaims bij een verzekeraar, verbetersessies houden met (financiële) medewerkers, ondersteuning bij implementatie/verbetering van werkwijzen om aan audits te conformeren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.