Switchgarantie - kosteloos herplannen van een klassikale training

Maak gebruik van onze Switchgarantie

Stap kosteloos over naar een volgende klassikale training

De Coronamaatregelen zorgen hier en daar nog voor wat onzekerheid. Waar het nu mogelijk is om weer op kleine schaal klassikaal te trainen kan dat binnenkort zo maar weer anders zijn.

Switchgarantie

We horen van sommige van onze cursisten dat zij uitkijken naar een klassikale training. Nu is het mogelijk om weer in te schrijven voor een klassikale training, maar we kunnen natuurlijk niet borgen dat de maatregelen tussentijds veranderen. Speciaal hiervoor hebben we de switchgarantie in het leven geroepen.

Switchgarantie – kosteloos overstappen

De switchgarantie zorgt ervoor dat je kosteloos kunt overstappen naar een volgende klassikale training indien de klassikale training waar je voor bent ingeschreven niet door mag gaan.

Je kunt je nu dus inschrijven voor iedere klassikaal geplande training. In het geval dat op de startdatum geen klassikale bijeenkomsten gepland mogen worden, verplaatsen we de training naar de virtual classrooms. Aan jou dan de keuze of je mee gaat naar de virtual classroom of dat je kosteloos jouw training omzet naar de eerstvolgende klassikale training.

No questions asked

Wij houden niet van lastige vragen. Dus net als bij andere garanties – zoals de tevredenheidsgarantie – gaan we hierbij ook geen moeilijke vragen stellen. Dat beloven we. En de garantie blijft gelden, zolang de coronamaatregelen in werking zijn. Dus wordt de herplande training onverhoopt ook niet klassikaal verzorgd, dan blijft de garantie gewoon geldig.

Voorwaarden voor de switchgarantie

Net als dat we niet van moeilijke vragen houden, zijn we ook niet gek op kleine lettertjes. Dus ook hierbij geen overbodige voorwaarden. De enige wat we vragen is dat je bij het gebruiken van de garantie direct een nieuwe datum kiest, als de originele datum niet doorgaat. Uiteraard kan dat alleen als we ook nieuwe data beschikbaar hebben.

Verder geldt deze garantie alleen voor de trainingen die we verzorgen via het open leeraanbod. Voor incompany trainingen geldt deze garantie niet. En de garantie geldt ook niet voor trainingen die gedurende de training verplaatst moeten worden naar de virtual classroom.

Meer weten over de switchgarantie?

Jof Houben UPD

Neem voor meer informatie over deze garantie contact op met Jof Houben via onderstaande gegevens:

  Telefoon: 020 – 345 3015
  Email: academy@upd.nl