In de zakelijke dienstverlening bent u altijd sterk afhankelijk van de conjuncturele schommelingen. Hierdoor kan het in tijden van recessie moeilijk zijn om het hoofd boven water te houden. Maar hoe kunt u zich wapenen tegen deze schommelingen en hoe zorgt u dat u de concurrentie altijd een stapje voor blijft? UPD kan u hier bij helpen!

Lean en Lean Six Sigma bieden de oplossing

Met methodieken als Lean en Lean Six Sigma helpen wij u in het optimaliseren van uw processen en prestaties op het gebied van klantgerichtheid, flexibiliteit en efficiency. Op deze manier kunt u uw kwaliteitsafdelingen effectiever inrichten, back office processen optimaliseren en uw algehele effectiviteit in de markt verhogen.

Lean Six Sigma in de zakelijke dienstverlening

In de afgelopen jaren hebben de consultants van UPD verschillende bedrijven in de zakelijke dienstverlening geholpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door middel van advies, training, ondersteuning en uitvoering helpen onze consultants nog dagelijks een aantal toonaangevende organisaties als Sanoma en Adecco.

Wij worden nationaal en internationaal ingezet door organisaties met repeterende werkprocessen en zijn er trots op dat onze systematische aanpak aanslaat bij onze groeiende klantenkring van toporganisaties. Ondertussen werken we samen aan continu verbeteren met 25% van de Top100 organisaties in Nederland. Daar zijn we beretrots op! Nog trotser zijn we op de gerealiseerde verbeterresultaten en de energie die dit bij onze klanten in de organisatie losmaakt.

procesverbetering bij Adeccoproces verbeteren bij Manpowerproces verbetering Olympia uitzendbureauproces verbeteren Samhoudprocessen verbeteren bij USG Peopleprocess improvement USG Innotivprocesverbetering bij Tomtomproces verbeteren bij Ziggoproces verbetering KPNproces verbeteren UPCprocessen verbeteren bij Sanoma Mediaprocess improvement Inventarisatiebureau Tilburgprocesverbetering bij Vogel'sproces verbeteren bij KMM Groep randstad Lean Six Sigma sector dienstverlening