Persbericht: UNC Plus Delta wordt UPD - UPD

Persbericht: UNC Plus Delta wordt UPD

Sluit je aan bij het grootste verbeternetwerk van Nederland

UNC Plus Delta heeft een nieuwe naam. Vanaf nu heet de nationale marktleider op het gebied van Agile, Lean & Lean Six Sigma opleidingen en implementaties UPD.

Bij de nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling en een nieuw logo. Het logo symboliseert de visie van UPD: UPD is verbindend, bevlogen en helpt mensen en organisaties om oneindig te verbeteren.

Jeroen van Schreven, algemeen directeur van UPD, zegt hierover:

“De nieuwe bedrijfsnaam en uitstraling past veel beter bij wie we zijn, waarom we het doen en bij de impact die we maken. Wij geven mensen, teams en organisaties energie. Energie om te veranderen. Energie om er alles uit te halen wat erin zit. Energie om verder te komen. De naam UPD en de nieuwe uitstraling brengen deze energie over.”

Van Plus Delta naar UPD

De concurrentiekracht van organisaties vergroten om daarmee impact te maken in de ‘BV Nederland’. Met deze droom begonnen Wilbert Hoevenaars en Jeroen van Schreven in 2002 Plus Delta. Al gauw maakten zij die impact bij hun klanten. In 2012 kregen zij de kans om concurrent UNC over te nemen. UNC Plus Delta was geboren.

In de afgelopen jaren is UNC Plus Delta uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van continu verbeteren. Jaarlijks leiden zij meer dan 5500 verbeterprofessionals op en helpen zij ruim 200 bedrijven om miljoenen aan onbenut potentieel te herkennen en te verzilveren.

Nu is er een nieuwe naam. En een nieuwe energie. Wat UPD drijft, is het met elkaar verbinden van mensen, bedrijven en kennis vanuit de visie dat het draait om co-creatie en kennisdeling. Vanuit die overtuiging en de rol als katalysator hierin kan UPD nog meer waarde toevoegen en komt de realisatie van de droom steeds dichterbij.

Jeroen van Schreven:

“Wij blijven zien dat er nog altijd een ontzettend groot onbenut potentieel zit in organisaties en dat, met een sneller dan ooit veranderende wereld om ons heen, de vraag vanuit organisaties om zich daarop aan te passen en lenig (Lean) en wendbaar (Agile) te worden alleen maar toeneemt. We merken daarnaast dat onze klanten meer en meer op zoek zijn naar een verbinder en niet naar partijen die een schokeffect creëren binnen een organisatie. Een netwerk dat ze helpt om continu te blijven verbeteren en vernieuwen.”

“Deze verbindende rol hebben wij eigenlijk altijd al gehad. Wij maken écht contact en zijn persoonlijk. Samen met onze klanten, tussen klanten en tussen medewerkers. Omdat we geloven dat je samen verder komt. Maar we merkten wel dat buitenstaanders dit niet herkenden in onze uitstraling en onze bedrijfsnaam. We zijn erg trots op ons nieuwe logo waarin het hele verhaal opgesloten zit.”

Over UPD

UPD is het grootste verbeternetwerk van Nederland. Wij helpen organisaties om blijvend en continu de operationele resultaten te verbeteren. Aan de hand van filosofieën als Lean, Lean Six Sigma en Agile helpen we organisaties vooruit. En zorgen we dat er een permanente verbetercultuur ontstaat. UPD geeft bedrijven de energie om te veranderen: verbind, verbeter en vernieuw. Iedere dag weer. Meer weten over UPD? Neem dan contact met ons op via: 020 – 345 3015