Over de Boardroom

De boardroom is ontstaan uit de drive om de schat aan kennis en ervaring bij (oud) bestuurders in te zetten om organisaties verder op weg te helpen op het gebied van continu verbeteren en vernieuwen. Hiermee krijgen organisaties toegang tot onbetaalbare inzichten van een groep ervaren bestuurders en dragen we met z’n allen bij aan het toekomstbestendig maken van deze organisaties.

Samenstelling van de Boardroom

De samenstelling van de Boardroom is vergelijkbaar met die van een traditionele boardroom, met de daarbij behorende rollen:

  • Voorzitter (CEO)
  • Chief Financial Officer (CFO)
  • Chief Operational Officer (COO)
  • Chief Information Officer (CIO)
  • Chief Marketing Officer (CMO)
Uniek in deze boardroom is de aanvulling met een roulerende stoel en 2 studenten. Hiermee zorgen we dat voor ieder vraagstuk de juiste expertise ingezet kan worden, terwijl tegelijkertijd de jonge, frisse blik niet vergeten wordt.

Roulerende positie

Voor de roulerende positie putten we uit een flexibele schil die ons bijstaan wanneer nodig. Voor ieder vraagstuk wordt de positie gevuld met iemand die beschikt over de juiste competenties om optimaal waarde toe te voegen aan de organisatie die we adviseren.

Leden van de Boardroom

De leden van de Boardroom worden geselecteerd op hun kennis, ervaring, visie en persoonlijkheid. Zij weten namelijk als geen ander dat een effectieve boardroom alleen optimaal functioneert wanneer de leden de juiste skillset hebben, maar ook als team effectief kunnen samenwerken.

Hier vind je een overzicht van de huidige invulling van de vaste posities binnen de Boardroom.

Toevoegingen aan de boardroom?

Omdat we voor ieder vraagstuk de benodigde expertise verzamelen zijn we altijd op zoek naar aanvullingen voor de Boardroom. Wie moeten we volgens jou écht toevoegen aan dit gezelschap? Laat het ons weten via thespark@upd.nl.

Cached on Thu 15/11 23:38