Masterclass – Lean Acounting

Tevreden klanten, kortere doorlooptijden van de waardeketen. We snappen allemaal dat het in een keer goed doen van de juiste dingen leidt tot de gewenste resultaten.

Maar vinden onze opdrachtgevers in de directiekamers dit ook?

In de regel vinden we uit dat het geloof in continu verbeteren voor een organisatie niet voldoende is. De investeringen in continu verbeteren zijn klip en klaar, maar hoe zit het met de opbrengsten?

In deze masterclass introduceren wij de deelnemers in het begrip “Lean accounting”, oftewel hoe kan ik de verbetering ook financieel inzichtelijk maken?

Aan de hand van verschillende oefeningen worden de verschillende berekeningen toegelicht zodat het gelijk ook in de praktijk toepasbaar is. Tijdens de masterclass is er ruimte voor zowel de berekeningen in de productie als ook in de dienstverlenende omgevingen.

De trainers hebben ruime ervaring met continu verbeteren binnen organisaties. Dus ook als een specifieke berekening nog niet toegelicht wordt, kan hier tijdens de masterclass aandacht aan besteed worden.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass 'Lean Accounting' is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens