Masterclass – Didactisch Handelen

Tijdens deze masterclass worden de finesses van het trainersvak nader belicht. Hoe stel je een training samen? Hoe sluit je als vormgever aan op de verschillende leerstijlen?

Deze masterclass heeft de antwoorden. Je past de theorie, onder begeleiding van onze trainers, meteen toe. Zo wordt er een brug geslagen van kennis naar praktijk. Afsluitend leer je hoe je de opgedane kennis kunt toetsen.

Bekijk de UPD on Tour video over deze masterclass

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Didactisch Handelen’ is een onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,-(excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Locatie
Startdatum
Plek vrij
Prijs
 
Utrecht
05 mrt 2021
6 plaatsen
€  595