Masterclass – Design for Lean Six Sigma

Kent u Design for Lean Six Sigma alleen vanuit de theorie en wilt u er mee aan de slag? Gedurende deze masterclass wordt u door onze ervaren trainers, aan de hand van een praktijkcase, meegenomen in de toekomstige wereld van Design for Lean Six Sigma.

Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk illusteren hoe DfLSS ondersteuning kan bieden in het ontwerp van nieuwe processen, producten of diensten. U komt hierdoor beslagen ten ijs als u de volgende vraag hoort: “kan ik Lean Six Sigma ook toepassen als ik een nieuw proces of product ga ontwikkelen?"!

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass 'Design for Lean Six Sigma' is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens