Masterclass – Agile Fundamentals

De weg een beetje kwijt? Eerst Six Sigma, Lean en nu ook nog eens Agile en Scrum?

Ben je werkzaam binnen een continu verbeterorganisatie en wil je kennismaken met de basisprincipes van Agile en Scrum? Vraag je je af waarin waar Agile en Scrum ten opzichte van Lean en Six Sigma verschillen? En, hoe de filosofieën complementair functioneren? Dan zit je hier goed.

Alles verandert

De wereld verandert sneller dan ooit. En wij zien dat deze verandering niet langer geleidelijk gaat. Opeens is de wereld anders dan dat we gewend waren. Een andere dynamiek, andere klantwensen en een ander concurrentieveld. Wij geloven dat enkel organisaties die continu vernieuwen én verbeteren succesvol zullen blijven. In deze masterclass leggen we je uit hoe je in een continu veranderende omgeving, producten of diensten binnen een korte doorlooptijd kunt (laten) ontwikkelen. Stapje voor stapje (heel Agile!) nemen we je mee en laten we je zien hoe Agile en Scrum nu eigenlijk werken.

Wij leren je:

  • alles over Stories en Tasks (hoe complexe functionaliteiten opgebroken worden);
  • de basis van projectmanagement;
  • welke rollen er binnen Agile en Scrum zijn;
  • hoe je tot een Agile mindset en cultuur komt.

Onderdeel van de Master Black Belt

De Masterclass ‘Agile Fundamentals’ is een facultatief onderdeel van het Master Black Belt Curriculum. Deze Masterclass is zowel te boeken als individuele Masterclass of te volgen als onderdeel van de Master Black Belt Opleiding.

De prijs van deze Masterclass is €595,- (excl. BTW).

Certificering en praktijkbegeleiding

In de visie van UPD vervult een Master Black Belt een cruciale rol bij de uitrol en implementatie van een succesvol Lean Six Sigma programma.

Voor die sleutelpositie is niet alleen theoretische bagage een vereiste, maar ook praktijkervaring met programmamanagement, change management, coaching- en training. In sommige MBB trainingen en certificeringsprogramma’s wordt echter sterk de nadruk gelegd op technische onderwerpen, hetgeen geen recht doet aan de rol van de MBB.

De UPD Master Black Belt training en certificering legt, naast de theoretische verdieping, dan ook het accent op:

  • Het coachen van (Lean) Six Sigma practitioners zoals Black Belts & Green Belts.
  • De resultaatverantwoordelijkheid voor (Lean) Six Sigma programma’s.
  • Het zelf ontwikkelen van trainingsmateriaal en overdragen van kennis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs, via 020-345 3015.

training met PE punten

Register Accountants, Register Controllers en Accountant Administratieconsulenten die Permanente Educatie (PE) plichtig zijn, krijgen Permanente Educatie (PE) uren voor deelname aan deze training.

Deze opleiding staat momenteel niet gepland, maar kan wel in-company worden gehouden. Meer weten? Bel of mail dan even voor nadere informatie.

  • Contactgegevens