Zorg dat jouw opleidingsbudget van 2018 niet verloren gaat

Zet het nu om in een opleidingsvoucher

Krijg jij van jouw werkgever een opleidings- of ontwikkelbudget? Gefeliciteerd, dan vindt je werkgever jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Over het algemeen hebben opleidings- en ontwikkelbudgetten een geldigheidsdatum. Je krijgt dan een budget wat je in dat jaar mag uitgeven, maar alles wat je aan het einde van het jaar niet hebt uitgegeven gaat niet mee naar volgend jaar. Herken je dit? Heb jij nog opleidingsbudget voor dit jaar en weet je niet zeker of het gaat lukken om het te gebruiken voor 1 januari? Dan hebben wij de perfecte oplossing; zet jouw opleidingsbudget om in een opleidingsvoucher. Daarmee verleng je de levensduur van het opleidingsbudget, zonder dat je nu al direct een opleiding hoeft uit te zoeken!

Hoe werkt de regeling?

Het is eigenlijk heel eenvoudig, vergelijk het maar met de aanschaf van een cadeaukaart. Wij zetten jouw resterende opleidingsbudget van dit jaar om in een voucher. Deze voucher heeft een geldigheid van 2 jaar en kun je bij ons gebruiken voor training, certificering of coaching. Superhandig voor als je nog niet precies weet welke opleiding je het aankomende jaar wilt volgen. Of, als de opleiding die jij wilt volgen duurder is dan het jaarlijkse opleidingsbudget. Want, dan kun je volgend jaar gewoon het budget van dit jaar en volgend jaar samenvoegen om zo de opleiding te volgen die jou een stap verder helpt.

Voordelen van het omzetten van jouw opleidingsbudget

  • Verleng de geldigheidsduur van jouw opleidings- of ontwikkelbudget
  • Gebruik het budget van dit jaar voor een opleiding in 2019
  • Combineer het budget van meerdere jaren om de opleiding te volgen die jou écht verder helpt
  • Gebruik de opleidingsvoucher voor Coaching of Praktijkcertificering

Meer weten?

Wil je meer weten over het omzetten van jouw opleidingsbudget? Of wil je direct jouw budget omzetten in een voucher? Vul dan hieronder even jouw gegevens in. Wij nemen dan contact met je op om alles uit te leggen óf in orde te maken!

Ja, ik wil meer informatie over het omzetten van mijn Opleidingsbudget!

Cached on Sun 21/07 23:56