UPD op BTG Congres Zakelijke Dienstverlening

23 maart 2016

Joris van de Lindeloof, directeur Onderwijs bij UPD levert op 23 maart 2016 een bijdrage aan het BTG Congres Zakelijke dienstverlening: de 24 uur van zakelijke dienstverlening.

Tijdens deze interactieve workshop krijgt u inzicht in de werking van de MBObeter light methodiek en in de resultaten die u hiermee kunt behalen. Inmiddels is MBObeter light door meer dan honderd mbo-teams ingezet. De resultaten op het gebied van onderwijskwaliteit, studententevredenheid en rendement zijn uitstekend. Daarnaast levert inzet van dit instrument een bijdrage aan de professionalisering van het team.

Joris is mede-ontwikkelaar van de MBObeter-methodiek en is auteur van de handboeken MBObeter (vertaling van Lean Six Sigma voor het mbo), MBObeter light (een praktische handleiding voor duurzaam verbeteren in teamverband) en MBObeter borgen (handvatten ter borging).

[indeed-social-media sm_list=’tw,goo,li,fb’ sm_template=’ism_template_8′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’false’ sm_display_full_name=’false’ ]