Oplossingen voor het onderwijs

Training en opleiding
 

De praktische toepasbaarheid is de belangrijkste reden dat trainingen en opleidingen van UNC Plus Delta een gemiddeld waarderingscijfer behalen van 8,7. Binnen onze trainingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van ‘eigen’ cases, verbeterprojecten en data. Deze aanpak verhoogt het leerrendement en levert daarnaast voor uw organisatie direct resultaten op.

UNC Plus Delta biedt een breed palet aan opleidingen voor mensen uit alle geledingen van het onderwijs. De trainingen zijn gebaseerd op de Lean Six Sigma-methode, een beproefde aanpak om de resultaten van een team of organisatie stap voor stap te verbeteren. UNC Plus Delta heeft deze methode vertaald voor de onderwijssector (po, vo, mbo, hbo en volwassenen onderwijs). Vergelijkbare maatwerktrainingen voor het onderwijs vindt u nergens anders in Nederland.

UNC Plus Delta heeft meer dan honderd zelfstandige projectleiders opgeleid die dagelijks werken aan verbeteringen voor tientallen onderwijsorganisaties.

Kernpunten

Kernpunten in de methodieken waarin wij u en uw collega’s trainen zijn:

  • een gezamenlijke analyse, met alle betrokkenen in de onderwijsorganisatie
  • een op feiten gebaseerde aanpak
  • pragmatische toepassing van krachtige verbetergereedschappen

Verbeterprojecten slagen niet zonder aandacht voor de zachte, menselijke kant van veranderen en daarom is hiervoor veel aandacht in de opleidingen van UNC Plus Delta.

  • Hoe maakt u mensen enthousiast voor een verandering?
  • Hoe creëert u draagvlak en eigenaarschap?
  • Hoe zorgt u ervoor dat docenten en ondersteunend personeel zich medeverantwoordelijk voelen voor de geleverde kwaliteit?

Trainingen voor het onderwijs

Trainingen die worden aangeboden zijn onder andere:

Orange Belt in Lean – voor het onderwijs
Leer de basis van Lean Management. Informatie

Green Belt in Lean – voor het onderwijs
Hier start de Lean transformatie! Informatie

VObeter
Workshops en trainingen voor het Voortgezet Onderwijs Informatie

MBObeter
Workshops en trainingen voor het MBO Informatie

HBObeter
Workshops en trainingen voor het HBO Informatie

Bent u enthousiast of hebt u meer informatie nodig om te bepalen welke training het best past bij u of uw organisatie? Neem dan contact op met Karen Fraser via nummer 020 345 30 15

Cached on Mon 18/12 3:05

© 2017  UNC Plus Delta. All rights reserved.