Karen van de Reep nieuwe relatiebeheerder onderwijs bij UPD

Even voorstellen

Mijn naam is Karen van de Reep, oud-docent, en ervaren relatiebeheerder in de onderwijssector. Sinds 15 februari ondersteun ik, in dienst van UPD, de onderwijssector bij het continu verbeteren van de onderwijsprocessen. In mijn rol als sectorspecialist ga ik in gesprek met schoolleiders en docenten over de problemen waar zij tegen aan lopen.

karen-van-de-reep_unc-plus-deltaIk probeer een verbinding te maken tussen de behoefte van de school en de diensten van UPD.

In mijn eerdere functies combineerde ik onderwijs en relatiebeheer. Zo heb ik ruime ervaring als accountmanager bij een educatieve uitgeverij, eerst binnen de mbo- en later in de hbo-sector en heb ik jaren voor de klas gestaan op een vo-scholengemeenschap.

Goed onderwijs is wat mij boeit en drijft. Als docent ervaar je hoe belangrijk het is dat je onderwijs ondersteund wordt door de juiste literatuur, maar ook door goed gestructureerde processen. Zo heb je als docent de kans te focussen op goed onderwijs en kun je ervoor zorgen dat de tevredenheid onder de deelnemers of studenten hoog is.

Ik ben dan ook blij dat ik de kans krijg een rol te spelen in het verbeteren van het onderwijs in Nederland.

Ik zie er naar uit de komende periode met veel van u kennis te maken!

[indeed-social-media sm_list=’tw,goo,li,fb’ sm_template=’ism_template_8′ sm_list_align=’horizontal’ sm_display_counts=’false’ sm_display_full_name=’false’ ]