Karen Fraser

Relatiemanager

In mijn werk als relatiemanager onderwijs ga ik met opleidingsmanagers, directies en bestuurders in gesprek over het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Ik maak de verbinding tussen de vraag van de school en de dienstverlening van UPD. Steeds meer scholen in alle sectoren weten ons te vinden om samen te werken aan een cultuur van continu verbeteren.

Wat breng je extra?

Met mijn ervaring binnen het onderwijs en de advieservaring die ik bij latere werkgevers heb opgedaan ben ik in staat goed te luisteren én te begrijpen waar opleidingen in de dagelijks zorg voor kwalitatief goed onderwijs tegenaan lopen.

Wanneer ben je trots?

Als het me lukt om, samen met mijn collega’s, een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs. Als de ondersteuning die we bieden goed aansluit bij de vraag en ook concrete resultaten oplevert.

>Wat deed je eerder?

Mijn hele werkzame leven heb ik in de onderwijssector gewerkt. Eerst als docent Nederlands in het Voortgezet Onderwijs, daarna een kort uitstapje naar een opleidingsinstituut en later als accountmanager bij een van de grootste educatieve uitgevers van Nederland. De rode draad in mijn carrière was het leveren van producten en diensten die het onderwijs binnen Nederland een beetje beter konden maken.

Waarom het onderwijs?

Het beste uit mensen halen: leerlingen en studenten uitdagen en zorgen dat ze kunnen groeien; hun talent kunnen ontplooien en goed voorbereid aan hun toekomst kunnen beginnen. Daar draag ik graag een steentje aan bij!

  • Kijk voor een uitgebreider profiel op LinkedIn
  • Neem direct contact op met Karen via mail of telefoonnummer 020 345 30 15