UPD - Onderwijs - Inschrijven voor de Onderwijsnieuwsbrief

Inschrijven voor de Onderwijsnieuwsbrief

Wij helpen onderwijsinstellingen en teams om vanuit eigen kracht duurzaam te verbeteren en te vernieuwen. Dit brengen we dagelijks in de praktijk als we onderwijsinstellingen begeleiden tijdens de verbeterreis. En – als het grootste verbeternetwerk van Nederland – delen we onze kennis, visie en ervaring graag met anderen. Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief krijg jij toegang tot onze kennis en ervaring. Laat je inspireren door onze businesscases en artikelen en ga samen met ons op weg. Op weg naar nóg beter.

Wat doen we met jouw gegevens?

De contactgegevens die we je hier vragen gebruiken we om met jou in contact te komen. Deze gegevens bewaren we totdat jij aangeeft dat je geen informatie meer van ons wilt ontvangen. In dat geval wordt de informatie nog maximaal 2 maanden bewaard, waarna het wordt verwijderd uit onze systemen.

Door dit formulier in te vullen geef je ons toestemming om jou maandelijks een nieuwsbrief per mail te versturen. De verwerking van jouw persoonsgegevens zijn vastgelegd in onze privacyverklaring.