Executive coaching

UPD helpt teams, managers, directeuren en bestuurders

De coaches van UPD hebben tien tot twintig jaar ervaring in de begeleiding van directieteams, bestuurders en managers. Onze Executive Coaches kennen de onderwijswereld, maar ook het bedrijfsleven.

Wij stellen de juiste vragen. Wij weten de link te leggen tussen inhoudelijk advies, toegesneden op uw situatie als leidinggevende en uw wensen en vragen omtrent persoonlijke competenties en ontwikkeling. Wij bieden u de mogelijkheid om als leider of als team uw eigen functioneren op een veilige, onafhankelijke en soms confronterende wijze onder de loep te nemen. U kunt hardop diverse scenario’s overdenken, zonder dat alles wat u denkt direct tot beleid wordt uitgeroepen. Wij gaan naast u staan en kijken met u mee of we houden u een spiegel voor. Wij helpen u om als leider of als team effectief te werk te gaan, contact te houden met uw drijfveren, authentiek te zijn en uw capaciteiten optimaal te benutten.

UPD helpt teams, managers, directeuren en bestuurders:

 • Bij het aanbrengen van veranderingen in leiderschapsstijl, zodat u het voortouw kunt nemen in een cultuur van continu verbeteren
 • Bij het invullen van de ondersteunende en coachende rol die past bij een professionele Lean organisatie.
 • Ruimte te creëren voor persoonlijke ontwikkeling, naast de focus op uw team en organisatie.
 • Effectiever en professioneler te werk te gaan

Onze aanpak

 1. Met Executive Coaching werkt u aan (persoonlijke) ontwikkelpunten. We starten daarom met een kennismakingsgesprek waarin we uw vraag, uw behoefte samen in beeld brengen.
 2. Op basis van uw wensen doen wij u een voorstel waarin wij de volgende punten specificeren:
  • Onze aanpak (maatwerk)
  • Tijdsinvestering.
  • Kosten
 3. Het coachingstraject bestaat meestal uit de volgende fasen.
  • Installeren en exploreren. (Wie zijn wij? Wie willen wij zijn? Waar zijn we goed in? Welke punten willen we ontwikkelen?
  • De eigenlijke ontwikkeling. Deze fase is gericht op reflectie op teambuilding en / of het eigen functioneren, het effect van gedrag op anderen en verduidelijking van de nieuwe stijl.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Karen Fraser – van de Reep via nummer 020 345 30 15 of email k.fraser@upd.nl.

Of vul het contactformulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.