'NL leert door' met brancheverenigingen - UPD

‘NL leert door’ met brancheverenigingen

Samen sterker

De coronacrisis raakt de Nederlandse economie flink. Het crisisprogramma ‘NL leert door’ moet bijdragen aan een zo laag mogelijke werkloosheid door bijscholing en omscholing. Met behulp van onze regeling voor brancheverenigingen kunnen op grotere schaal mensen bijgeschoold worden.

Bij UPD streven we er naar om mensen zoveel mogelijk waarde toe te laten voegen voor organisaties. Ook in crisistijd. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden opgesteld waarmee – in samenwerking met brancheverenigingen – hier een bijdrage aan kunnen doen.

Bundelen van deelnemers

De effecten van de Coronacrisis treffen veelal een hele branche. Dat betekent dat meerdere leden tegelijkertijd in financiële problemen komen en aanspraak maken op de NOW-regeling. Indien zij overgaan tot ontslag van medewerkers zullen ze moeten voldoen aan de verplichting ten aanzien van om- en bijscholing.

Om als branchevereniging hier optimale ondersteuning in te bieden, geven we de mogelijkheid om deelnemers te bundelen. Door als vereniging deelnemers uit verschillende organisaties te bundelen kunnen wij opleidingen aanbieden die normaal gesproken buiten het budget van het crisisprogramma vallen. Zo kunnen jullie extra waarde leveren aan de medewerkers van jullie leden.

Door deelnemers te bundelen worden opleidingen als de Green Belt in Lean en Green Belt Lean Six Sigma toegankelijk. Deze opleiding zijn altijd inclusief een praktijkcertificering. De cursisten hebben dus niet alleen de theoretische kennis, maar hebben ook direct bewezen dat ze het kunnen toepassen. En dat is weer extra waarde voor toekomstige werkgevers.

Korting voor brancheverenigingen

We geven brancheverenigingen de mogelijkheid om onze opleidingen met flinke korting aan te bieden waardoor ze binnen de budgettaire grenzen van het crisisprogramma vallen. De enige voorwaarde die we hierin stellen is dat wij vrijheid hebben om de startdatum en locatie van de opleiding te bepalen. Uiteraard in overleg met de cursist.

Ook hiervoor geldt dat populaire opleidingen als de Green Belt in Lean en Green Belt Lean Six Sigma door deze regeling in aanmerking komen voor het crisisprogramma. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we dit het beste kunnen faciliteren.

Oplossingen op maat

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van oplossingen die we bieden voor brancheverenigingen. Iedere branche heeft een eigen dynamiek met daarbij behorende behoeftes. Graag denken we samen met de branchevereniging na over hoe we de branche het beste kunnen ondersteunen. Als we goed weten wat de behoefte is, creëren we uiteraard graag een oplossing op maat.

Even van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Dat kan, we denken graag met jullie mee. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met Jof Houben via: 020 – 345 3015. Je kunt ook hieronder het contactformulier invullen, dan nemen zij contact met je op.