Nieuwsbrief Juni 2015

Amstelveen, 1 juni 2015

Effectief van start met de Lean methode

  • Wilt u meer weten over Lean Management?
  • Zelf een klein verbeterinitiatief leiden binnen uw organisatie?
  • Een bijdrage leveren aan procesverbetering binnen uw organisatie?
Als het antwoord op één van bovenstaande vragen ‘Ja’ is, dan mag u eigenlijk de Orange Belt in Lean opleiding niet missen!
Nieuw Orange Belt in Lean Opleiding Incompany geven we deze Orange Belt in Lean opleiding al regelmatig, nu is deze ook als open training beschikbaar.
De opleiding Orange Belt in Lean is erop gericht om binnen uw organisatie een breed draagvlak te creëren voor Operational Excellence. De deelnemers leren om op dezelfde manier te verbeteren en daarbij dezelfde ‘verbetertaal’ te spreken. De opleiding geeft snel inzicht in de bedrijfsprocessen van uw organisatie en u leert door toepassing van de Lean methode tot een effectievere werkwijze te komen. Een Orange Belt in Lean opleiding volgen? U kunt zich hier inschrijven voor één van de open trainingen, of neem contact met ons op voor een incompany training.

Nieuw! Lean Operational Management Training: Hoe te starten met ‘voortdurend verbeteren’

Voortdurend verbeteren en/of continu verbeteren zijn termen die wij vaak gebruiken in ons vakgebied. De uitdaging is om deze termen om te zetten in een continue verbetercyclus. Met deze cyclus hebben we als doel om iedere dag, iedere week, iedere maand met een duidelijk doel voor ogen te verbeteren in kleine stapjes. Het resultaat van deze werkwijze is dat veel kleine en grotere issues worden opgelost en doorlooptijden van een proces korter worden, de kwaliteit verbeterd wordt en dat klanten en medewerkers meer tevreden zijn. De Lean Operational Management Training leert u onder andere om de filosofie van Lean te doorgronden, procesmatig te denken vanuit klantperspectief en verborgen verspillingen te herkennen. Maar belangrijker nog; U leert hoe te starten met ‘voortdurend verbeteren’ op uw afdeling. De Lean Operational Management Training wordt uitsluitend incompany verzorgd. Meer informatie over het programma en het boeken van deze training vindt u hier op de website.

Terugkomdagen: Leren met elkaar en van elkaar

Op 8 april in Amsterdam (Lean) en 22 april in Amstelveen (Lean Six Sigma) staan de volgende terugkomdagen gepland. Tijdens deze dagen wordt op een interactieve manier de kennis over ons vakgebied samen met oud-cursisten opgehaald. Deze dagen zitten boordevol kennisdeling, praktijkcases en tips voor meer implementatiekracht.

Leren van elkaar

Voor de aankomende terugkomdagen zijn er een aantal zeer interessante presentaties bevestigd van oud-deelnemers. U ziet dus direct hoe uw collega deelnemers de opgedane kennis toepassen. Deze presentaties bieden u een garantie voor nieuwe inspiratie!

Laatste plekjes

Net zoals de voorgaande edities zijn ook deze terugkomdagen bijna volgeboekt. Wilt u deze dag niet missen? Schrijf u dan direct in en reserveer één van de laatste plekjes!